Будинок Мерилін Монро знесли, а особисті листи виставили на аукціон

На днях в Лос-Анджелесі було знесено будинок, в якому в свій час проживала відома американська акторка Мерилін Монро.

Будинок Мерилін Монро знесли, а особисті листи виставили на аукціон

Спочатку до будинку прибуло декілька бульдозерів, які згодом, навіть не дочекавшись рішення Комітету з історичної спадщини міста Лос-Анджелеса, почали знесенн споруди. Як повідомляють «Новини України», на місці, де стояв будинок, буде побудовано житлову багатоповерхівку.

Будинок був оселею для Мерелін тоді, коли вона в 1944 році вперше прибула на південь Каліфорнії в пошуках свого щастя. Її звали Норма Джин Мортенсон. Спочатку дівчина працювала на авіаційному підприємстві в якості інспектора парашутів. Кажуть, що саме на цьому підприємстві її й помітив відомий фотограф, який згодом запропонував їй спробувати себе в ролі фотомоделі.

На жаль, спроби фанатів творчості Мерилін Монро зупинити руйнування будинку не дали результатів. На спеціальних слуханнях Комітету могли присвоїти будівлі статус національного надбання, а це в свою чергу захистило б споруду від знищення. Однак власники території, на якій розташований будинок Монро, проігнорували слухання та знесли колишню оселю відомої акторки до початку слухань. Суд дії бізнесменів виправдав.

Після того, як почалася зіркова кар’єра Мерлін, вона залишила свій перший дім, проживши в ньому близько року. Станом на сьогодні в Лос-Анджелесі стоїть близько 30-ти будинків та квартир, в яких доводилося жити Мерилін.

До слова, незабаром на аукціоні продадуть листи Мерилін Монро. У Беверлі-Хіллз стартує аукціон, на якому головними лотами будуть раніше загублені листи однією з найкрасивіших і сексапільних жінок Голлівуду Мерілін Монро. Їхня вартість складе близько мільйона доларів. Про це йдеться в розділі «Новини культури» на UDNM.org.

Колекція листів складається з трьохсот штук. Вони написані як самою Мерилін до своїх коханих чоловіків і друзів (Кларк Гейбл, Кері Гранту, Джейн Рассел), так і адресовані кінодіві (від Джо Дімаджіо). Куратор аукціону Мартін Нолан розповів з цього приводу наступне: «Це дійсно унікальний шанс подивитися на деякі інтимні моменти з життя цієї загадкової особистості».

Фахівці оцінюють таку спадщину від Монро в 1 мільйон доларів: «Ми очікуємо, що аукціон відвідають багато шанувальників Мерилін. Вони злетяться з усього світу, щоб подивитися на ті артефакти, які раніше були ні для кого не доступні».

А ось медичні документи, які підтверджують пластичні операції актриси Мерилін Монро, були продані за 25 тисяч 600 доларів. Хто саме став покупцем карток Монро, не уточнюється. Торги відбулися в Каліфорнії, їх організаторами виступили аукціонний дім Julien’s Auctions. Гроші будуть передані в організацію, яка надає допомогу нужденним у відновних операціях людям.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Будинок Мерилін Монро знесли, а особисті листи виставили на аукціон» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 28.06.2015 00:43:21


Оставить комментарий:



Close sidebar