Образец заявления на альтернативную службу в Украине / Зразок заяви на альтернативну службу в Україні

Приложение к статье Срок альтернативной службы в Украине. Где проходит альтернативная служба?

О правилах и сроках подачи заявления призывником на альтернативную службу в Украине читайте в статье Кто может пойти на альтернативную службу в армию Украины?

**Для быстрого оформления скопируйте заявление на украинском языке в любой текстовый редактор и просто впишите свою информацию.

Дрогобицька міська рада

підрозділу місцевої державної адміністрації

у справах альтернативної
служби за місцем проживання)

Карпцова Володимира Петровича,

який проживає за адресою: Дрогобич, вул. Опори, 25
Тел.: 00005555

ЗАЯВА

Про заміну військової строкової служби
альтернативною (невійськовою) службою у зв’язку з релігійними переконаннями

На підставі ч. 4 статті 35 Конституції України та Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу» звертаюся до Вас із заявою про заміну військової строкової служби альтернативною (невійськовою) службою у зв’язку з моїми релігійними переконаннями, які унеможливлюють виконання військового обов’язку.

З «25» березня 20** року я перебуваю на обліку військовозобов’язаних за місцем проживання. Копія військового квитка додається.

Водночас, з 201* року я є членом релігійної громади «Братство», яка зареєстрована відповідно до законодавства України від «10» березня 199* року, та прийняв водне хрещення 201* року, що підтверджується відповідною довідкою (додається).

За своїм віровченням та зареєстрованим статутом релігійна громада, до якої я належу, відноситься до баптистського віровчення. (найменування віровчення, яке не допускає користування зброєю, відповідно до Постанови КМУ від 10 листопада 1999 року №2066)

Віровчення релігійної громади закликає не використовувати зброю проти інших людей та не бути співучасником вбивства людей, що унеможливлює мною виконання військового обов’язку.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 листопада 1999 року №2066 за своїм віровченням релігійна громада, до якої я належу, знаходяться у «Переліку релігійних організацій, віровчення яких не допускає користування зброєю».

Враховуючи викладене, керуючись ч. 4 статті 35 Конституції України та ч. 1 статті 9 Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу»,

ПРОШУ:

  1. Звільнити мене від проходження строкової військової служби та вирішити питання про направлення на альтернативну (невійськову) службу.
  2. Про дату розгляду заяви відповідним структурним підрозділом прошу повідомити мене, в установленому законодавством порядку, у тому числі телефонним зв’язком.

Додатки:

  1. Копія військового квитка.
  2. Копія документа про освіту.
  3. Довідка про склад сім’ї.
  4. Довідка з місця роботи або навчання.
  5. Довідка з релігійної громади.

З повагою,
25 березня 2020 року  (дата) (підпис) (П.І.Б.)

Альтернатива, служба, армия, призыв, служба, призывник, военкомат, заявление, образец Полезная информация для призывников: 




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Образец заявления на альтернативную службу в Украине / Зразок заяви на альтернативну службу в Україні» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 25.03.2019 19:01:36


Оставить комментарий:



Close sidebar