Бизнес-портал fdlx.com

Класичний прокат авто vs каршерінг. Переваги та недоліки

Урбанізація призвела до того, що над усе ми цінуємо час, тому віддаємо перевагу не громадському транспорту, а власному автомобілю. Ще є такий варіант, як оренда авто Київ. В цій ніші пропонує свої послуги компанія NarsCars. Серед переваг — достатній асортимент автівок для будь-якого випадку та цілодобове оформлення замовлення. Різноманітні акції — бонус для клієнтів (фізичних чи юридичних осіб). Філіали Нарскарс можна знайти у Львові, Одесі, Полтаві, Дніпрі, Черкасах та інших великих містах.

Але, поряд з класичним прокатом авто, існує і послуга каршерінга, яка користується дедалі більшим попитом останнім часом.

Класичний прокат авто: переваги та недоліки

Орендувати автівку можна як на короткий, так і на довгий строк. Послуга має ще багато переваг, наприклад:

Однак, є і недоліки:

Можна зробити висновок, що класична оренда авто – це найкраще рішення, якщо транспорт потрібен на довгий час та необхідність його користування обмежується містом, де авто було видане.

Каршерінг: переваги та недоліки

Каршерінг – це також оренда транспорту, але на дуже короткий строк, це може бути 2-3 або взагалі пів години. Цього достатньо, щоб транспортувати речі з вокзалу, аеропорту або встигнути на зустріч.

Переваги каршерінгу:

Недоліки:

Тож, спочатку потрібно визначитися з метою та тривалістю поїздки, а потім вибирати для себе класичний варіант або каршерінг.