Підбираємо стіл зі стільцями для дачної кухні

Вважається, для дачі підбирають меблі простіше, ніж для будинку. У деяких випадках їх взагалі не вибирають, а складають зі старих, які ще недавно доповнювали інтер’єр кімнати у квартирі. Проте не варто забувати, що вони мають пережити всі сезони навіть тоді, коли чекають на своїх господарів у неопалюваному приміщенні.

Підбираємо стіл зі стільцями для дачної кухні

Дізнаємося, які недорогі кухонні стільці зі столом витримають взаємодію із дощами, спекою, вогкістю, а потім спокійно перезимують у домі, впоравшись із морозами.

Матеріали для дачної меблевої зони

Не секрет, що на дачі меблі не завжди мають певного місця – вранці вони можуть перебувати на кухні, вдень у саду, а ввечері біля багаття. Саме тому так важливий матеріал:

  • Дерево – класичний природний матеріал для заміського будинку. Має приємну поверхню, тримає температуру, але потребує спеціального покриття.
  • Ротанг – улюблена основа дачних меблів, проте насправді предмети такі досить недовговічні та примхливі, тому краще, якщо каркас виконаний з чогось міцнішого, наприклад, металу.
  • Метал – такого матеріалу можна купити недорогі кухонні стільці. Універсально меблі переносять будь-які температурні зміни, до того ж їх зараз виробляють у великій різноманітності. Єдине, від впливу вологи чи води може часом проступити іржа.
  • Пластик – вважається найдешевшим матеріалом, легкий у догляді, але може погано переносити сонце і морози, а також схильний до механічного впливу.

Який стіл зі стільцями не боїться води?

Звичайно, насамперед стійкими до вологи вважаються пластикові меблі. Дерев’яні – загалом від вологи будуть тільки міцнішими, проте з’являться тріщини і може зіпсуватися зовнішній вигляд, а також конструкція. Краще обирати модель зі спеціальною обробкою або лаком. Як відомо, метал з водою не уживається, але сучасні вироби досить витривалі та довговічні, за необхідності їх можна обробити спеціальним складом. Ротангові вироби тут посідають найостанніше місце.

Яка обідня зона витримає сонце?

Металеві чи дерев’яні недорогі кухонні стільці зі столами спокійно прослужать 3-4 роки в сяйві сонця без втрати зовнішнього вигляду та якостей. Загалом це залежить від виду породи або сплаву, а також типу обробки. Пластик – якщо плануєте тримати предмети не лише на кухні, а й на вулиці, переконайтеся, що він термостійкий, проте у такому разі всеодно краще уникати прямих сонячних променів. Ротанг у цих перегонах знову поступається, проте в деяких випадках багатьом подобається його трохи вигорілий ефект.

Що залишити на зимівлю в заміському будинку?

Якщо попередньо обробити спеціальними засобами й щільно упакувати, зимовий сезон переживуть усі меблі. Єдине, що не якісний пластик може від низьких температур почати кришитися, а для ротанга небезпечні не тільки морози, а й волога.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Підбираємо стіл зі стільцями для дачної кухні» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 22.12.2022 17:42:10


Оставить комментарий:



Close sidebar