Бизнес-портал fdlx.com

Куди інвестувати гроші?

Українці часто шукають варіанти, куди вкласти гроші, щоб отримати хороший довгостроковий прибуток. Одним із найпопулярніших на сьогодні сегментів для інвестування вважається нерухомість. Це справді зручний і вигідний спосіб забезпечити для себе фінансові гарантії в майбутньому і нічого не втратити.

Інвестиційна компанія Dovgiy Family Office допоможе вибрати найбільш привабливий об’єкт для інвестицій в Україні. Тут завжди використовують індивідуальний підхід і точно знають потреби ринку, тому допомагають отримати максимальну вигоду. Компанія налаштована на продуктивну й приємну співпрацю та надає усі необхідні консультації для охочих вкладати гроші.

Способи інвестування в нерухомість

Перш ніж вкладати гроші, потрібно визначитися, як саме це зробити, щоб у результаті отримати гарний дохід. Розмір прибутку залежить від того, у якому районі знаходиться об’єкт – найдорожчими є квартири та будинки, розташовані в історичних місцях, поруч із пам’ятками архітектури, або в центрі мегаполіса. У нових мікрорайонах, де тільки зводять будинки, ціни завжди вищі.

Дехто в інвесторів вибирає варіант здачі нерухомості в оренду. Такий спосіб приносить відносно невеликий прибуток, якщо співвідносити із вкладеними коштами, проте ризики за його використання мінімальні. Це найкращий варіант для людей, налаштованих на отримання довготривалого пасивного доходу. Щоб капіталовкладення повністю окупилося, знадобиться приблизно 9-11 років.

Ще один спосіб – інвестування у новобудову. Якщо вибрати об’єкт, який знаходиться тільки на початковому етапі виробництва, тобто, котловану, вийде отримати хороший прибуток за коротший термін. Проте такий варіант передбачає ризики, адже завжди є вірогідність, що забудовник так і не зможе завершити будівництво й повернути усю суму. Тому попередньо потрібно ретельно перевірити інформацію про цю компанію.

В чому головні переваги

Є й інші способи інвестування в нерухомість – наприклад, вкласти гроші у будівництво з нуля, або придбати незавершений об’єкт і закінчити його. Дехто добре заробляє і на тому, що купує дуже старі квартири під ремонт, доводить їх до ладу, а потім здає чи продає за вищою ціною. В будь-якому разі, плюси такого рішення очевидні:

Інвестиції у нерухомість завжди безпечні, адже ризик втратити вкладені гроші мінімальний.