Як отримати кредит безробітному в Україні: позика без відмови навіть з поганою кредитною історією ??

Кредит тимчасово безробітному реальний? Деякі громадяни України з тих чи інших причин втратили роботу, але мають потребу в грошах. Зустрічаються випадки, коли людина працює не офіційно. Для банку або мікрофінансової організації він вважається безробітним.

Безробітний може отримати позику, проте тут варіантів не дуже багато. Є кілька банків, які готові без довідки про доходи оформити кредит. Також гроші в борг оналйн дають МФО (відсоток в декілька разів вище). Мікрофінансові організації можуть закрити очі на офіційну роботу, вік, прописку та соціальний статус.

Як отримати кредит безробітному в Україні: позика без відмови з хорошою і поганою кредитною історією

Якщо мова йде про невелику суму, варіантів два: оформити кредитну картку з встановленим лімітом або взяти мікрокредит онлайн.

Банки з кредитом для безробітних

Альфа Банк

Даний український банк лояльно ставиться до безробітних. Якщо немає довідки про доходи, є можливість замовити кредитну карту або навіть взяти кредит готівкою. Але тут потрібна позитивна кредитна історія.

Крім цього, банк перевірить платоспроможність клієнта. Тут допоможуть документи на житло, автомобіль, наявність закордонного паспорта.

ПриватБанк

У Приватбанку навіть безробітним можна замовити кредитну карту «Універсальна». Банк встановить кредитний ліміт – 1-3 тисячі гривень. Якщо вчасно погашати, через деякий час можна подати заявку на збільшення ліміту в кілька разів.

Монобанк

Коли Monobank тільки з’явився в Україні, можна було отримати кредитний ліміт в кілька десятків тисяч гривень. Зараз онлайн банк змінив  умови. Позики надаються лише безробітним з позитивною кредитною історією.

А що робити, якщо у безробітного погана кредитна історія? Тут вихід теж є!

МФО дають кредити онлайн на карту

Якщо банк відмовив, на допомогу прийдуть мікрофінансові організації, що дають гроші в режимі онлайн. Високі ставки кредиту покривають ризики неповернення.

Дані статті допоможуть вибрати оптимальний варіант для отримання мікропозик онлайн:

Для отримання мікрокредиту, необхідно зареєструватись на одному з сайтів МФО, внести реальні дані, вказавши інформацію з паспорта, код, номер банківської карти, телефон, e-mail. Суми тут невеликі – до 5-20 тисяч гривень.

Матеріали по темі:




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Як отримати кредит безробітному в Україні: позика без відмови навіть з поганою кредитною історією ??» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 27.12.2019 20:39:57


Оставить комментарий:



Close sidebar