Образец доверенности на получение пенсии на украинском языке / Зразок довіреності на отримання пенсії

Спрашивали? Отвечаем, как по образцу правильно написать доверенность на получение пенсии на почте или в банке по карточке без заверения у нотариуса, например, если человек находится в больнице, а также шаблон для оформления права подписи за пенсионера в нотариальной конторе.

Написать довіреність на одержання пенсії на украинском языке очень легко. Родственнику или доверенному лицу пенсионера просто нужно скопировать образец в любой текстовый редактор, вписать свои данные вместо шаблонных (написаны курсивом в качестве примера) и распечатать.


Отметим, что все нижеприведенные образцы пенсионных документов составлены с учетом требований перечисленных в Приказе № 83/5 (31.10.06) Министерства юстиции Украины и являются дополнением к статье Как написать и заверить доверенность на получение пенсии в банке и на почте без нотариуса?

Доверенность, пенсия, получение, образец, шаблон, написание, оформление, пенсионер, украинский язык

Шаблон № 1 “Зразок довіреності пенсіонера на одержання пенсії на почті для заповнення в лікарні”

Довіреність

м. Харків, дві тисячі двадцятого року, січня місяця, восьмого числа.

Я, Володимиров Володимир Володимирович, що мешкаю в м. Харків, вул. Доверітелів буд. 3, кв. 11,
згідно з попереднім усним договором, цією довіреністю уповноважую Сергіїва Сергія Сергійовича, що мешкає в м. Київ, вул, Каштанова буд. 33, отримувати належну мені пенсію та інші грошові доплати в поштовому відділенні зв’язку N 777 (м. Харків, вул. Мирна, 25).

Для чого надаю Сергіїву С. С. право: подавати від мого імені заяви, отримувати необхідні довідки, документи, розписуватись за мене та виконувати всі інші дії, пов’язані з даною довіреністю.

Зміст ст. ст. 239 – 241, 247 – 250, 1000-1010 Цивільного кодексу України мені відомий.

Довіреність видана терміном на три роки та дійсна до 8 січня 2023 р.

Підпис Володимиров В. В.

Ця довіреність посвідчена мною, Головним лікарем Шевченківської лікарні Сердюком Иваном Ивановичем. Довіреність підписана громадянином Володимиров В. В. в моїй присутності. Особистість його встановлено, дієздатність перевірено.

Дата 08/08/2020 р. Головний лікар Шевченківської лікарні И.И. Сердюк

Нижеприведенный образец доверенности на получение денег, в т. ч. пенсионных виплат, предназначен для доверенных лиц, например, мужа, жены, сына или дочери, которым нужно больше полномочий при отстаивании финансовых интересов пенсионера (отца, матери, бабушки или дедушки).

Шаблон № 2 “Зразок довіреності пенсіонера на отримання грошей родичами та довіреними особами, в т.ч. пенсії в банку, на пошті з правом підписувати будь які фінансові документи”

Довіреність

м. Київ, дві тисячі двадцять першого року, березня місяця, першого числа.

Я, Гончарук Степан Степанович, паспорт АА 112233, від 27.01.2020 року РУ ГУ МВС України в м. Львів, зареєстрований і проживаю за адресою: м. Київ, вул. Нотаріальна  буд. 4, цією довіреністю уповноважую
громадянку Хохлову Марию Степанівну, паспорт ВВ 445566, від 10.01.2020 року

здійснювати наступні правочини від мого імені:

ОТРИМУВАТИ належну мені пенсію та інші грошові суми (виплати, перекази, компенсації, і т.п.).

ПРЕДСТАВЛЯТИ МОЇ ІНТЕРЕСИ у відносинах з органами державної влади та управління, установах, банківських установах, фондах, організаціях, підприємствах всіх форм власності, з вищезазначених питань.

Для виконання цієї довіреності уповноважую Хохлову М. С.:

  • подавати в поштові відділення, установи банків, інших органів, підприємств, незалежно від форм підпорядкування, від мого імені заяви, в тому числі і про зміну місця і способу отримання вищевказаних коштів;
  • одержувати необхідні довідки та документи;
  • укладати угоди, які необхідні для виконання наданих вище повноважень;
  • по необхідності відкривати на моє ім’я банківські рахунки, для отримання вищевказаних сум, в тому числі з використанням платіжних карток;
  • при отриманні грошей розписуватися за мене;
  • а також виконувати всі інші дії, необхідні для виконання цієї довіреності.

Ця довіреність видана на підставі договору доручення укладеного в усній формі між мною – довірителем та вказаним представником.

Зміст ст. ст. 239 – 241, 247 – 250, 1000-1010 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз’яснено.

Підпис С. С. Гончарук

м. Київ, 1 березня 2021 року. Ця довіреність посвідчена мною, приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу. Довіреність підписана гр. С. С. Гончарук в моїй присутності. Особистість його встановлено, дієздатність перевірено.

Зареєстрована в реєстрі за № 1234-3

Стягнуто плати: за посвідчення – 120,65 гривень, вартість бланка 5,30 гривень, вартість реєстрації 3,25 гривень.

ПРИВАТНИЙ НОТАРІУС Білоус Иван Денисович

Доверенность, пенсия, получение, образец, шаблон, написание, оформление, пенсионер, украинский язык Присоединяйтесь к обсуждению злободневных пенсионных вопросов в группе Facebook “Пенсионное дело украинца”.

Полезные статьи для любопытных читателей:




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Образец доверенности на получение пенсии на украинском языке / Зразок довіреності на отримання пенсії» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 08.01.2020 19:26:14


Оставить комментарий:



Close sidebar