IMPORTHELP – зовнішня торгівля без перешкод

Можна накопичувати власний досвід організації міжнародної торгівлі. Витрачати час на тривале оформлення митних декларацій та збір необхідних документів, втрачати кошти через черги на митницях, хвилюватися, чи буде доставлений товар вчасно та чи залишиться він цілим. А можна звернутися за послугами до спеціалізованих організацій та спати спокійно. Логістична компанія IMPORTHELP – це компанія з понад 10-річним досвідом роботи, що має власний штат досвідчених працівників. Налагоджена система організації перевезення вантажів дозволяє обирати найбільш доцільний та вигідний для клієнта спосіб транспортування. Спеціалісти компанії візьмуть на себе усі бюрократичні процедури, що потребують фахових знань, та ефективно виконають ваші доручення з експорту чи імпорту товарів.

IMPORTHELP – зовнішня торгівля без перешкод

Як здійснюються перевезення?

IMPORTHELP – це логістична компанія, що допоможе у доставці товарів зі 127 країн світу, що знаходяться на різних континентах. Охопити таку географію стало можливим завдяки різноманіттю транспортних засобів, які використовуються для доставки вантажів:

  • автомобільні перевезення – зручний спосіб доставки товарів з країн Європи. Правильно побудована логістика дозволяє мінімізувати вартість транспортування вантажів будь-якої ваги та розміру;
  • авіа доставка товарів є найбільш вигідним та безпечним способом, тому використовується для перевезення коштовних вантажів.  Вона коштує дорожче за інші способи транспортування товарів, проте є найбільш оперативною;
  • залізничні перевезення дозволяють за невеликий кошт доставляти великі об’єми товарів;
  • транспортування морем у контейнерах – найдешевший спосіб перевезення, що використовується в організації логістики на великі дистанції. Транспортування вантажу таким чином може зайняти понад місяць.

У деяких випадках найбільш вигідними є мультимодальні перевезення. Вони виконуються із використанням різних типів транспорту, що дозволяє скоротити терміни доставляння вантажу та мінімізувати витрати. Правильно побудована логістика дозволить уникнути затримок, обираючи найбільш зручні місця перетину кордону між країнами, та забезпечуючи оперативність виконання складських робіт.

Чому співпраця з IMPORTHELP – це ваш спокій?

Ви лише плануєте організацію першої закупівлі за кордоном? Чи замислюєтеся над тим, щоб спробувати продавати свою продукцію у Європі? В IMPORTHELP  давно є готові рішення. Тут можна замовити організацію закупівель «під ключ», що передбачає:

  • підбір кандидатів-виробників потрібного вам товару;
  • отримання зразків товару та обрання найкращого варіанту;
  • ретельний аналіз умов контракту;
  • підписання договору про співробітництво;
  • здійснення поставки товару засобами логістичної компанії;
  • митне очищення вантажу та доставка до ваших дверей.

Якщо ви прагнете стати експортером, в IMPORTHELP вам допоможуть із доставкою  вантажу та митним оформленням. Важливо, що на будь якому з етапів рух вашого товару можна відстежити, що позбавляє власника зайвих хвилювань та є додатковою гарантією безпеки та вчасного виконання ваших домовленостей з партнерами.

Розвивати власний бізнес за умови співпраці з логістичною компанією – вигідно та зручно. Вам не доведеться планувати відрядження, наймати перекладачів, шукати юристів та самостійно розбиратися в усіх тонкощах транспортування вантажу. Важливо, що  IMPORTHELP не просто надає послуги, але й підкріплює їх виконання фінансовими гарантіями. Усі вантажі підлягають страхуванню, що виключає можливість зазнати збитків у випадку виникнення форс-мажорних обставин.

Фіксована вартість логістичних послуг – вагома перевага  IMPORTHELP, що має особливе значення для компаній, які не мають значних фінансових резервів та лише починають свою міжнародну діяльність. Співробітництво за надійним партнером – це додаткові гарантії успіху вашої справи.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «IMPORTHELP – зовнішня торгівля без перешкод» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 03.01.2022 22:04:35


Оставить комментарий:



Close sidebar