Візуалізація даних в звітах Google Data Studio

Звітність з декількох джерел даних — одна з найбільш ресурсоємних частин роботи маркетолога, інженера або бізнес-аналітика. Вивчення таблиць, зіставлення отриманих результатів та фрагментів інформації з різних джерел можна замінити створенням звіту у візуальній формі. Це дозволяє приводити потужні аналітичні та математичні обчислення до наочного результату, відображеного у компактному вигляді з можливістю інтерактивної зміни будь-якого параметру. До інструментів візуальної звітності належить Google Data Studio — платформа сервісу-гіганту Google, розроблена спеціально для створення візуальних моделей з різних джерел даних. Завантажити безкоштовну версію сервісу можна за посиланням на сайті компанії Cloudfresh.

Візуалізація даних в звітах Google Data Studio

Переваги Google Data Studio

До ключових переваг технології створення візуальних звітів належить:

  • синхронізація з клауд-сховищем, що відбувається в автоматичному режимі;
  • простий, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс;
  • можливість надання спільного доступу до готових звітів з будь-якого девайсу;
  • інтеграція з майже 600 джерелами даних.

Google Data Studio добре інтегрується з іншими продуктами Google або сторонніх розробників, має зручну систему інтелектуальних фільтрів і низку готових шаблонів для створення переконливих візуальних звітів.

Контроль бізнес-процесів з Google Data Studio

Google Data Studio дозволяє ефективно контролювати внутрішні і зовнішні бізнес-процеси: маркетингові стратегії, рекламні кампанії, аналітичні дослідження. Ось як Google Data Studio може допомогти бізнесу:

  1. Автоматизація рутинної роботи одночасно зі зниженням кількості помилок, які трапляються при вивантаженні даних. Це стає можливим завдяки налаштуванню імпорту відомостей напряму в Data Studio.
  2. Створення простих візуальних графіків, діаграм, лічильників метрик, деревовидних карт та інших методів наочної демонстрації бізнес-процесів.
  3. За відсутності у Data Studio потрібної метрики її можна створити самостійно. Персоналізовані показники працюють з імпортованими даними за створеними формулами не менш ефективно, ніж за вже існуючими. Це дає змогу контролювати абсолютно кожний digital-процес вашого бізнесу.
  4. Автор звіту може відкривати доступ до його редагування одразу кільком іншим користувачам. Завдяки цьому працювати над звітом можна колективно. Крім того ця функція дає можливість оперативно приймати необхідні рішення та залучати до співпраці суміжних спеціалістів. Надавати доступ до звітів та приєднуватися до редагування можна з будь-якого пристрою.

Інтеграція технології Google Data Studio до вашого бізнесу дозволить ефективно контролювати всі його складові, витрачаючи на це мінімум часу й зусиль. Замовити впровадження Google Data Studio можна на сайті Cloudfresh.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Візуалізація даних в звітах Google Data Studio» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 20.05.2022 21:18:16


Оставить комментарий:



Close sidebar