«Світ покрівлі»: ціна металочерепиці відповідає якості

Сотні виробників пропонують придбати покрівельні матеріали. В такому асортименті дуже легко загубитися. Однак часто ціна товару не відповідає його якості. Інтернет-магазин «Світ покрівлі» пропонує купити матеріали належної якості за прийнятними цінами. Ціна металочерепиці стартує від 167 грн./м². Унікальність магазину — можливість вибрати матеріали від різних виробників. Зокрема, в каталозі представлені варіанти листів виробництва Словаччини, Італії, Польщі, Бельгії, Туреччини, Кореї. Є і представники вітчизняного ринку.

«Світ покрівлі»: ціна металочерепиці відповідає якості

Металочерепиця — один з найдоступніших і найпопулярніших покрівельних матеріалів. Це зумовлено низкою чинників:

  • невелика вага не створює значного навантаження на крокви даху та стіни будівлі;
  • стійкість до температурних коливань дозволяє матеріалу не псуватися і не іржавіти;
  • легкий монтаж допомагає швидко виконати покрівельні роботи;
  • невибагливість у догляді — достатньо час від часу чистити поверхню від снігу та пилу;
  • вогнестійкість перешкоджає виникненню пожежі.

Крім того, металочерепиця виготовляється в різних кольорах. Одна і та ж модель має до 13 відтінків, серед яких зелений, червоний, синій, чорний, коричневий та інші. Кольори стійкі до вигорання під дією прямих сонячних променів. Матеріал має термін експлуатації від 25 до 50 років.

Якісна металочерепиця в Києві

Замовити покрівельні матеріали доволі просто. Для цього не потрібно нікуди їхати. Щоб купити металочерепицю, достатньо вибрати підходящий варіант, додати його в «Кошик» та вказати необхідну кількість. Попередньо варто зробити заміри площі покрівлі. Якщо виникнуть проблеми з вибором, можна звернутися за допомогою до технолога компанії. Для цього зателефонуйте по номеру, вказаному на сайті, або залиште заявку, і спеціаліст зв’яжеться з вами сам.

Замовлення доставляється в будь-яке місто України транспортом компанії. Його можна вивезти і самостійно зі складу магазину. Додатково в каталозі доступні аксесуари для даху. Зокрема, софіти, системи водовідведення, вентиляції та багато іншого. У продажу також все для виконання фасадних робіт.

При замовленні товарів в магазині «Світ покрівлі» діє знижка 5% на послуги монтажу. Спеціалісти виконують покрівельні роботи під ключ, що включає в себе також звуко- і теплоізоляцію, встановлення водовідводу та софітів. При необхідності виконується демонтаж старої конструкції, складається проект нового даху і здійснюється монтаж. Всі етапи контролюються безпосередньо виконробом.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) ««Світ покрівлі»: ціна металочерепиці відповідає якості» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 06.06.2022 21:30:07


Оставить комментарий:



Close sidebar