Сонячні панелі для власної СЕС у Вінниці: де замовити встановлення

Маєте приватний будинок за містом, й бажаєте забезпечити цілковиту енергетичну незалежність? Сьогодні це завдання може реалізувати кожен, адже сонячні панелі у Вінниці з монтажем пропонує компанія SIM-I SUN ENERGY.

Сонячні панелі для власної СЕС у Вінниці: де замовити встановлення

Вартість, звісно, не дуже низька, але й не захмарна. А з урахуванням того, що встановлення сонячної електростанції окупиться протягом найближчих п’яти років, це ще й вигідна інвестиція. Переваги очевидні: ви повністю забезпечуєте власні потреби в електроенергії, не сплачуєте за електропостачання з загальної мережі. Термін експлуатації сонячних панелей складає від 25 до 40 років. Також за умови під’єднання до програми зеленого тарифу гарантовано отримуєте додатковий дохід, постачаючи зайву електроенергію, вироблену домашньою СЕС, державі за фіксованими цінами.

Сучасні сонячні панелі у Вінниці: що треба знати

Принцип роботи фотоелементів доволі простий. Струм виникає завдяки тому, що сонячне проміння вивільняє електрони у верхньому шарі пластини (катод), котрі починають рухатися до анода (нижнього шару). Спрямований потік електронів і є постійним електричним струмом. Автономний інвертор перетворює цей потік на змінний струм, від котрого живиться уся побутова техніка й різноманітне обладнання. Якщо встановлено автономну СЕС, електроенергія накопичується в акумуляторних батареях. А система безперебійного живлення забезпечує ваш будинок електрикою вночі або взимку, коли панелі припиняють генерувати енергію.

Наразі найпоширенішим та найпопулярнішим типом панелей є монокристалічні батареї, котрі вирізняються наступними перевагами:

  • доволі довгий строк використання до 45 років;
  • зовнішню поверхню захищено загартованим склом, яке витримує будь-які механічні впливи у вигляді граду або снігу;
  • високий ККД на рівні 20 відсотків;
  • висока чутливість до інтенсивності сонячного проміння — панелі здатні виробляти електричний струм навіть узимку протягом ясних днів.

Спеціалісти компанії SIM-I SUN ENERGY готові докладно проконсультувати зацікавлених клієнтів з питань вибору сонячних панелей та встановлення СЕС під ваші потреби.

Проєктування та монтаж СЕС у Вінницькому регіоні

Сонячні панелі працюватимуть максимально ефективно за умови дотримання правил монтажу. Перш за все, їх треба встановлювати на дахах, стінах, наземних конструкціях з нахилом у бік півдня. Не можна допускати, щоб на поверхню панелей падала тінь від дерев чи споруд. Потужність СЕС обирають, виходячи з побажань клієнта та рівня споживання електроенергії. На устаткування поширюється тривала гарантія.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Сонячні панелі для власної СЕС у Вінниці: де замовити встановлення» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 03.08.2022 23:12:14


Оставить комментарий:



Close sidebar