Чому iPhone від Apple так популярні по всьому світу?

Компанія Apple завоювала серця багатьох користувачів і щороку тільки нарощує кількість прихильників. Кожної осені вона випускає нові пристрої, які моментально розлітаються з полиць магазинів по всьому світу. Найпопулярнішими девайсами є смартфони iPhone. Незважаючи на ціну, вони незмінно посідають перше місце в рейтингу найпопулярніших девайсів – і на це є кілька вагомих причин.

Чому iPhone від Apple так популярні по всьому світу?

Продуктивність

Усі власники iPhone одноголосно скажуть, що телефони максимально потужні та продуктивні. При чому це не залежить від моделі та року випуску. Якщо взяти iPhone від 11 лінійки та вище, то їхні процесори на порядок ефективніші за ті, що використовуються в смартфонах ”однолітках” інших брендів.

Пристрої Apple можуть одночасно справлятись із багатьма задачами (месенджери, ігри, редактори фото, браузер) – при цьому взагалі не гальмувати й не знижувати швидкість роботи. З роками цей показник довго не падає, і навіть за 2-3 роки користувачі не жаліються на продуктивність. До речі, це одна з причин, чому б/в пристрої від Apple не особливо втрачають у ціні порівняно із новими моделями.

Камера

Любителі створювати якісний контент завжди вибирають телефони від Apple, а все тому, що знімки, зроблені на iPhone, мало відрізняються від професійних. Компанія завжди була лідером цього напрямку. Таких результатів пристрій досяг за допомогою розвитку HDR. Пристрої мають ідеальний портретний режим з інтелектуальною обробкою.

Ще більшого прогресу буде досягнуто в останній лінійці iPhone 14, яка вийде восени 2022 року. Бренд використав основний модуль на 48 Мп, який дозволить робити ще кращі фото й знімати відео в якості 8К. Окрім цього, буде доступний автофокус у портретному режимі, що значно відіб’ється на створенні відеоконтенту.

Оновлення

Як відомо, оновлення дуже добре впливають на техніку, бо вони виправляють помилки та недоліки. Так от iPhone отримують оновлення системи частіше, ніж будь-який інший пристрій. Вони мають змогу це робити кожних кілька місяців. Крім цього, компанія щороку представляє нові версії операційних систем під кожен пристрій.

Наприклад, цього року вийде iOS 16. Вона отримає новий екран блокування з різними віджетами, змінене головне меню, додаткові корисні функції в Safari, Live Text для відео та підтримку нових мов, оновлені функції по створенню контенту та багато іншого.

Безперечною перевагою є ще й те, що iPhone довго підтримуються компанією. Це може бути 5 років проти звичних всім 2-х.

Програми

Apple потурбувався про користувачів та забезпечів їх безліччю додатків розроблених спеціально під iOS. Ось декілька з них:

  • iMessage – спеціальний фірмовий месенджер з цікавими функціями та анімаціями.
  • iMovie – програма для монтажу відео, яку використовують в тому числі професіонали.
  • Enlight – фоторедактор.
  • GarageBand – програма для створення музики.

Та багато інших цікавих програм, які не доступні власникам інших телефонів

iPhone були й будуть популярними за рахунок якісного виробництва та різноманістю функцій. Офіційні товари купуйте в авторизованих партнерів Apple – в Україні представником бренду є магазин Цитрус.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Чому iPhone від Apple так популярні по всьому світу?» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 03.09.2022 17:34:49


Оставить комментарий:



Close sidebar