Чорна п’ятниця: вигідний розпродаж для всіх

Незабаром у США настане мало не найголовніше свято усього року — День подяки. Для нас це свято не означає нічого, окрім того, що одразу після нього, за традицією, організовують Чорну п’ятницю. День подяки відзначають четвертого четверга листопада, а одразу після цього великими магазинами проходить хвиля знижок.

Чорна п’ятниця: вигідний розпродаж для всіх

Мало не кращі знижки Black Friday організовує для своїх покупців Samsung. Чим же такі акції вигідні для продавців, якщо з покупцями все і так ясно?

Як організовано Чорну п’ятницю?

В Україні така практика почала зустрічатися з 2013 року, тобто достатньо нещодавно. Зазвичай знижки до Чорної п’ятниці діють з 00:00 до 24:00 п’ятниці, хоча часто їхня дія продовжується й на вихідні.

В умовах карантину шопінг став ще зручнішим. Замість того, аби намагатися вибрати щось у переповненому магазині, всі покупки робляться безпосередньо з дому та без зайвої метушні.

Чим Black Friday вигідна для продавців?

Комусь організація таких великих знижок може здатися дивною, адже що може заробити продавець, якщо товари йдуть за дуже зниженими цінами? Річ у тому, що такі розпродажі, як Чорна п’ятниця, допомагають продати товари, які без цього простоювали б протягом наступного року. Звільняючи місце для нових товарів, Чорна п’ятниця дозволяє оновити асортимент та приносить користь продавцям та покупцям.

Які товари Samsung беруть участь у чорній п’ятниці 2022?

Цього року великі знижки будуть стосуватися наступних категорій техніки:

  • мобільних пристроїв;
  • телевізорів;
  • моніторів;
  • побутової техніки;
  • пристроїв пам’яті.

Серед такого великого вибору товарів кожен обов’язково знайде необхідне для себе.

Чому варто обрати Самсунг у Чорну п’ятницю?

Black Friday у Самсунг проходить за найбільш вигідними умовами, надає покупцеві всі можливості для найбільш комфортних покупок. Варто навіть згадати про якість товарів: Samsung має попит в усьому світі завдяки унікальному дизайну, продуктивності техніки та її міцному корпусу, і це ще навіть не всі характеристики. Samsung допоможе зробити вашу Чорну п’ятницю найвигіднішою цього року.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Чорна п’ятниця: вигідний розпродаж для всіх» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 23.09.2022 13:44:41


Оставить комментарий:



Close sidebar