Honda CRF250 rally – особливості

Отже, що ж таке CRF250 Rally? Honda взяла свій трейлбайк CRF250L і поєднала його з кузовом, натхненним гонщиками CRF450 Rally Dakar, щоб створити машину, «готову до щоденних поїздок, пригод у вихідні або дальніх подорожей». CRF250L існує вже кілька років, але цього року має оновлений двигун, шасі та підвіску, які також ховаються всередині CRF250 Rally.

Honda CRF250 rally - особливості

Огляд

Те, що відразу відрізняє Rally від моделі L, так це його стиль CRF450 Rally Dakar, який включає лобове скло, встановлене на рамі, подвійні світлодіодні фари, цифрові прилади, верхній і нижній обтічники, повністю пластикову захисну пластину, бічні пластини та ручки.

Він також отримав довші підвіски Showa з міцнішими пружинами та амортизацією та приблизно на 25 мм більше ходу, ніж у L, що означає більший кліренс і вищі сидіння. Також є більша передня вісь, більший передній диск і двоканальна ABS, яку можна від’єднати від заднього колеса. Він також має більший бак на 10,1 літра (більше на 2,2). Ці зміни, звісно, ​​збільшують вагу, і Rally перехилила чашу терезів із заявленими 157 кг на мокрій дорозі.

У машинному відділенні одноциліндровий силовий агрегат 250 Rally з рідинним охолодженням DOHC із діаметром циліндрів 76 x 55 мм і циліндром циліндра видає неймовірні 18,2 кВт при 8500 об/хв і максимальний крутний момент 22,6 Нм при 6750 об/хв. Він живиться від системи PGM FI з 38-міліметровою дросельною заслінкою та приводиться в рух через тросове зчеплення та шестиступеневу коробку передач. Двигун має спеціальний вал, який допомагає зменшити вібрацію.

Поїздка

Ралі процвітає на обертах. Насправді дуже мало відбувається, поки ви не досягнете 6000 обертів на хвилину, і тоді вона починає рухатися… на чотиритактному трейлбайку об’ємом 250 куб. 250 Rally приховує свої 157 кг. Тверді та довші підвіски Rally добре справляються з його носінням, хоча єдине доступне регулювання – це попереднє натяг задньої пружини. Rally все ще є м’яким за стандартами мотоциклів ендуро, а на трасі це означає ретельний вибір лінії та зменшення ваги мотоцикла, коли наближаються сильніші удари та перепади.

296-міліметровий передній диск хороший, а відчуття гальм і потужність типові для Honda. З огляду на додаткову вагу Rally та збільшене навантаження ADV порівняно з L, більший стопор є розумним кроком. АБС непомітна на смолі, але на трасі, особливо на технічних спусках із сипучими каменями та перепадами, вона стає нав’язливою, пульсуючи в важелі та небажано відпускаючи супорт.

Що стосується обтічника, кузова та екрана, панелі, натхненні Дакаром, справді допомагають Rally забезпечувати набагато комфортніші враження від поїздок, ніж L. Приблизно п’ять-десять додаткових сантиметрів на лобовому склі допоможуть вищим водіям, тоді як загальний аеропакет робить для стабільної їзди під час тривалого транспортування.

Загалом

Загалом, CRF250 Rally буде робити саме те, що Honda каже, що це буде для щоденних поїздок. Сидячи високо, забезпечується хороша видимість у русі, а мотоцикл має достатню присутність, щоб викликати певну повагу з боку водіїв. Як і є, 250 Rally має відповідну ціну, добре сконструйований, має добре забезпечений список специфікацій і має весь імідж схожого на ралі Дакар. Якщо ви давно мрієте про подібну техніку, то Honda crf250l купити найкраще рішення.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Honda CRF250 rally – особливості» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 05.11.2022 01:56:52


Оставить комментарий:



Close sidebar