Переваги та особливості iPhone 12

Доволі популярним та доступним смартфоном від відомого виробника вважається iphone 12 бу. Це максимально захищений, потужний, красивий та технологічний гаджет, який вважається одним з найкращих, які взагалі пропонував розробник. Авжеж, вже вийшли моделі тринадцятого та навіть чотирнадцятого покоління, але за своїми можливостями цей телефон не гірший й він і далі буде доволі актуальним. Тож, якщо в когось не дуже великий бюджет, але є бажання оновити техніку, то слід подумати про те, щоб обрати саме iPhone 12.

Переваги та особливості iPhone 12

Про головні особливості моделі

Слід зазначити, що в цьому смартфоні порівняно з минулим поколінням виробник значно покращив ємність батареї. Телефон працює у звичайному режимі користування приблизно на дві години довше, аніж той самий Айфон 11. Досягти такого результату вдалося завдяки тому, що виробник використав новий процесор, який зробив гаджет не тільки більш швидким, а ще й автономнішим.

Якщо хтось хоче оновити свій телефон безпосередньо для того, щоб покращити якість фото та відео, то точно слід подумати про те, щоб обрати iPhone 12. Телефон робить насичений, деталізований, чіткий контент, незалежно від того, сутінки це чи сонячний день.

Розглядаючи особливості точно слід виокремити шикарний дизайн. Виробник додав до цієї моделі геометричні гострі грані, а ще корпус вироблений з алюмінію, який не страждає від корозії. Скло є не тільки на передній, а й на задній панелі, тому телефон вважається максимально захищеним. Слід зазначити, зо відбитків пальців не буде, оскільки гаджет покритий спеціальною рідиною. Тож, він завжди виглядатиме ідеально.

Детальніше про переваги iPhone 12

Як плюс точно слід назвати захищеність корпусу. Використовується стандарт IP68. Згідно з нормами Айфон 12 може витримати навіть падіння на глибину до 6 метрів, якщо весь процес займатиме не більше, аніж 30 хвилин. Тоді просто вистачить просушити телефон й ним можна буде далі користуватися. Цей стандарт захищає не тільки від потрапляння води, а ще й від пилу, що теж плюс. Також слід сказати про захист екрану. Він зроблений за новітніми технологіями, тому шанси, що після падіння будуть подряпини або інші дефекти, значно зменшилися.

На момент виходу саме цей телефон мав змогу продемонструвати найвищу якість зображення. Можливо це завдяки 6,1-дюймовому OLED дисплею. Він має дозвіл 2532×1170. Якщо казати про щільність пікселів, то вона не перевищує 460 ppi. Частота оновлення складає всього 60 Гц, що важливо розуміти. Варіант 120 Гц зустрічається виключно в преміальних смартфонах. Це може бути Айфон 12 Про або Айфон 12 Про Макс.

Всі відео, фото зняті на телефон, мають дійсно вражаючу високу якість. Виробник значно покращив камери, алгоритми обробки зображення. Є навіть штучний інтелект для кінорежиму. Тепер можна знімати відео з автоматичним фокусуванням не тільки на людях, а ще й на предметах. Завдяки цьому картинка здається набагато професійнішою, що великий плюс.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Переваги та особливості iPhone 12» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 09.11.2022 21:32:22


Оставить комментарий:



Close sidebar