Електрочайник – приготування окропу за лічені хвилини

Електричний чайник – один з найпопулярніших та найпоширеніших видів побутової техніки, який можна зустріти на наших кухнях та в офісних приміщеннях. З його допомогою за лічені хвилини можна закип’ятити воду для приготування чаю, кави або бульйону.

На відміну від класичного кип’ятильника, будь-який сучасний електрочайник є абсолютно безпечним пристроєм. Він не ввімкнеться без води, а також сам вимкнеться після закипання. Широкий модельний ряд чайників у нашому онлайн каталозі дозволить швидко вибрати відповідний варіант за обсягом, зовнішнім виглядом та технічними характеристиками.

Щоб покупки приносили тільки радість, та ніяк не впливали на сімейний бюджет, відвідайте наш розпродаж до Чорної П’ятниці в Ашан https://auchan.ua/ua/blackfriday_ua/, де ви зможете придбати електричний чайник та іншу побутову техніку з максимальними знижками.

Різновиди електрочайників та їх особливості

На українському ринку побутової техніки представлений великий асортимент електричних чайників від вітчизняних та зарубіжних брендів. Між собою моделі відрізняються такими особливостями:

  • тип нагрівального елемента;
  • матеріал корпусу;
  • літраж.

Усередині чайника встановлюється ТЕН, що забезпечує нагрівання води. Ключова відмінність – це конструктивні особливості. Є моделі з відкритим та закритим нагрівачем. У першому випадку, відкриваючи кришку, на дні корпусу ми побачимо класичний кип’ятильник, а в другому – сталевий диск. Моделі із закритим нагрівачем мають ряд переваг, серед яких більш швидке нагрівання через збільшену робочу площу. Також варто відзначити 100% захист від накипу, що суттєво продовжує термін служби ТЕНу. Завдяки круглому дну та симетричній конструкції, у чайників з дисковим нагрівачем контактний штекер розташований по центру, а сам корпус може вільно обертатися на 360 градусів. Це дозволяє зручно користуватися технікою як правшам, так i шульгам. Єдиний недолік дискових електрочайників – підвищений шум, особливо перед закипанням.

Серед основних матеріалiв, з яких виготовляють корпуси электрочайникiв, варто виділити пластик, нержавіючу сталь і скло. Пластик є найбільш доступним варіантом за ціною, також з нього можна виготовити корпус будь-якої форми.

Нержавіюча сталь має не тільки високу механічну міцність і довговічність, але й відмінні санітарні якості. Матеріал ніяк не взаємодіє з водою і не змінює її хімічного складу навіть за високої температури.

Електричні чайники зі скляним корпусом з’явилися нещодавно, але швидко стали популярними завдяки своєму ефектному зовнішньому вигляду. Багато виробників налагодили випуск моделей зі світлодіодним підсвічуванням, що перетворило рутинний процес приготування чаю або кави в оригінальне світлове шоу.

Залежно від конкретної моделі об’єм чайника може бути від 0.5 до 5.0 л. Оптимальним варіантом вважається об’єм 2-3 літри. Цього достатньо для сімейного чаювання та приготування гарячих напоїв на невеликий робочий колектив.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Електрочайник – приготування окропу за лічені хвилини» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 10.11.2022 12:46:13


Оставить комментарий:



Close sidebar