Тестувальник: особливості та переваги професії

Щодня ми використовуємо десятки додатків, які роблять наше життя зручнішим та комфортнішим. Але перед випуском програми проходять безліч стадій перевірок. Беруть у них участь і тестувальники. Саме вони допомагають визначити можливі вади, недоліки чи аспекти, які потрібно покращити.

Тестувальник: особливості та переваги професії

Опанувати таку професію зараз нескладно. Для цього передбачені курси тестувальників, у Києві їх можна пройти у школі Lemon. Тут студентам пропонують пройти заняття і всього за пару місяців опанувати нову, затребувану професію.

Переваги даної професії

Навчитися бути випробувачем може практично кожен. Перший крок для цього – вибір відповідного курсу на https://kiev.lemon.school/uk.

Тестування – це один із найважливіших елементів перед випуском будь-якого нового продукту. Тож у затребуваності фахівців сумнівів немає. На курсах тестувальник отримає цілий комплекс теоретичних знань та практичних завдань. Це дозволить швидко виявити отримані навички.

Завдяки пройденому навчанню студенти матимуть змогу виявляти помилки на різних етапах розробки. Завдання представляють подій виявлення як банальних неточностей, і те, що далеко ще не відразу впадає у вічі.

Пройшовши курси, студенти матимуть навички, які будуть затребувані і в інших спеціальностях. Наприклад, пов’язаних з перевіркою якості тих чи інших продуктів. Загалом студенти навчатимуться по-іншому дивитися на багато програм, оцінювати не лише їхні переваги, а й потенційні недоліки.

Професія тестувальника вважається однією з найлегших для навчання у сфері IT. Тому багато хто ще зі студентської лави обирає цю спеціальність. У цьому сприятимуть спеціалізовані курси. Досвідчені викладачі навчать виявляти найпоширеніші баги та неочевидні вади різних програм, сайтів та інших IT-продуктів.

Курс динамічний, із великою кількістю практичних завдань. Це дозволить не лише вивчити ілюстративні приклади, а й самому навчитися виявляти недоліки.

Чому вигідно стати тестувальником?

Попит на тестувальників в Україні, і у світі загалом, лише зростає. Тому проблем із пошуком роботи не виникне. Стати тестувальником вигідно за рахунок:

  • можливості швидкого навчання професії;
  • високої заробітної плати спеціалістів (у досвідчених співробітників компаній вона перевищує 2000 доларів);
  • широкі перспективи подальшого кар’єрного зростання.

Ця професія для тих, хто не боїться пробувати щось нове. Пройшовши курси та влаштовуючись на роботу, можна буде першим тестувати нові та популярні програми. Це дозволить раніше решти дізнаватися про новинки, які роблять наше життя ще простіше та зручніше.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Тестувальник: особливості та переваги професії» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 29.12.2022 20:14:38


Оставить комментарий:



Close sidebar