Анатомія пошукового просування – Вроцлав

Пошукова видача складається з платних результатів пошуку та “органічних” результатів пошуку, де органічні результати не впливають на доходи Google. Натомість Google.pl видає органічні результати на основі оцінки релевантності та якості вашого веб-сайту. Залежно від типу запиту, Google Польща також буде включати різні елементи в пошукову видачу, такі як карти, зображення або відео.

Анатомія пошукового просування - Вроцлав

Як задати питання пошуковій системі?

Кількість реклами в пошуковій видачі залежить від того, що шукали користувачі. Наприклад, якщо ви шукаєте слово “взуття”, то, напевно, помітите, що значну частку топ-результатів складають рекламні оголошення. Насправді, вам, ймовірно, доведеться прокрутити сторінку вниз, щоб знайти перший органічний результат.

Такий запит зазвичай генерує так багато оголошень, тому що є велика ймовірність того, що користувач хоче купити взуття онлайн, і багато взуттєвих компаній готові платити за показ у результатах пошуку за цим запитом. Ви знайдете новини, графік знань та їх домашню сторінку. Ці 3 типи результатів у верхній частині показують, що Google не знає точної мети вашого пошуку, але він надає швидкий шлях, щоб дізнатися про групу, прочитати останні новини або перейти на їх веб-сайт.

Якщо ві робите локальний пошук у конкретному місті, наприклад у Вроцлаві. В такому разі необхідно звузити поле пошуку і додати до “взуття” словосполучення “Вроцлав”. Саме так і робиться локальний пошук товарів або послуг. Пошукове просування сайту у м. Вроцлав, як локальна послуга, так і загальна розкрутка на всю Польщу вирішують таке питання.

Йдемо далі. Оскільки запит надто “широкий” і не передбачає наміру купівлі, рекламодавці не хочуть робити ставки за ключовим словом, тому результатів немає.

Роль SEO

Метою SEO просування сайта локального у Вроцлаві є підвищення позицій в органічній пошуковій видачі саме в цьому регіоні. Також, існують різні методи оптимізації AdWords, покупок і локальних результатів. Хоча може здатися, що так багато конкурентних елементів  в результатах пошуку витісняють органічні списки вниз, SEO і надалі залишається дуже потужним і прибутковим джерелом цільового трафіку. Враховуючи, що Google обробляє мільярди запитів щодня, органічна пошукова видача – це дуже великий шматок дуже великого пирога. І хоча для забезпечення та підтримки органічного ранжування потрібні певні початкові та поточні інвестиції, кожен клік, який залучає трафік на ваш сайт, є абсолютно безкоштовним.

Саме пошукові системи рекомендують SEO-заходи загальні та локальні, як просування сайту у Вроцлаві, які приносять користь як пошуковій системі, так і рейтингу вашого сайту шляхом відображення контенту, що відповідає пошуковим запитам користувачів. Це включає використання релевантних ключових слів у заголовках, мета-описах і заголовках (H1), включення описових URL-адрес з ключовими словами замість рядків цифр, розмітку схеми для визначення релевантності вмісту сторінки, а також інші кращі світові практики SEO.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Анатомія пошукового просування – Вроцлав» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 04.07.2023 21:06:09


Оставить комментарий:



Close sidebar