Програма, яка дозволяє швидко розвинути б’юті бізнес

Швидкий розвиток б’юті сфери є наслідком високого попиту на відповідні послуги. Але хоча конкуренція у ній дуже висока, відкриття салону краси залишається у списку перспективних ідей. Тільки щоб досягти справжнього успіху, доведеться подбати про грамотний облік бізнес-процесів закладу, висококласну роботу працівників з клієнтами.

Програма, яка дозволяє швидко розвинути б’юті бізнес

Що допоможе вивести компанію на високий рівень

Спростити управління салоном, проведення операцій з послугами, товарами, організувати ефективне виконання обов’язків майстрами допоможе система управління салоном краси. Якісний сучасний продукт від компанії CHM software охопить всі напрямки діяльності вашого закладу. З його допомогою ви зможете не тільки контролювати роботу фахівців, адміністратора, але й приймати рішення, які піднімуть бізнес на відповідний рівень.

Автоматизація бізнесу включає не тільки підключення програмного забезпечення. Спеціалісти компанії також налаштовують програму, допомагають завантажити дані, і навіть після навчання користуванню консультують з будь-яких питань.

Які вигоди дає онлайн програма для салонів краси бізнесу і його власнику

До головних переваг відносять:

  • Функціональні можливості.

Інтерфейс програми простий і легкий для сприйняття. При цьому користувач отримує достатньо функціональних можливостей. Вона дозволяє працювати з чеками, електронними документами, проводити облік, не закриваючи заклад.

  • Контроль даних з різних точок.

Технології Хамелеон дозволяють контролювати потік клієнтів, задоволення їхніх потреб, грошові надходження з комп’ютера, планшета або смартфона. Тобто власникові або менеджеру для цього не потрібно бути прив’язаним до робочого місця.

  • Єдиний сервер для кас.

Незалежно від кількості торгових точок, ви зможете розмістити у зручному для себе місці всього один сервер.

  • Робота у місцях з поганим інтернетом.

Навіть якщо заклад розташований у місці, де бувають проблеми із зв’язком, програма обліку клієнтів салону краси працюватиме без збоїв. Щоб ви завжди були в курсі, як працює бізнес, достатньо навіть GPRS.

Автоматизація допомагає розвивати бізнес у той час, коли система збільшує прибуток. Для залучення нових клієнтів пропонується створювати та управляти акціями, програмами лояльності. Вони можуть стосуватися як певної групи людей, так і продуктів, усіх або певних точок.

Програмне забезпечення для салону краси цілком легальне, адже системою використовуються відкриті рішення типу андроїд, лінукс, СУБД PostgresSQL. Отже, його використання є безпечним.

Які бізнес-процеси вийде автоматизувати

Це можуть бути будь-які дії, що стосуються роботи представників компанії.

Спілкування з клієнтами

В системі можна фіксувати не тільки дані про час запису відвідувача до майстра. До неї заносяться покупки особи, програми лояльності, формули фарбування. Завдяки опції нагадування про візит, програма автоматично буде відправляти людині повідомлення з часом і датою.

Система розрахунків

Програма для керування салоном краси дозволяє проводити розрахунки у зручному для клієнта форматі. При цьому ймовірність виникнення неточностей повністю виключена.

Робота співробітників компанії

Завдяки спеціальним інструментам можна не лише керувати графіками роботи майстрів, але й автоматично розраховувати зарплату, проводити аналіз ефективності.

Таким чином зручний облік клієнтів салону краси та інші опції зекономлять час, зблизять з відвідувачами та скоротять витрати.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Програма, яка дозволяє швидко розвинути б’юті бізнес» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 28.03.2023 14:08:30


Оставить комментарий:



Close sidebar