Pin – Up Foundation представляє новий гуманітарний проєкт для допомоги громадянам прифронтових міст України

Багато людей залишили своє житло через ракетні удари або через те, що майно повністю зруйноване російськими атаками. Спеціально для підтримки потерпілих створено благодійність Pin-Up. Це комплекс робіт, спрямованих на закупівлю та доставку продуктів харчування, побутової хімії, технічних пристосувань та дитячих товарів усім, хто потребує гуманітарної допомоги.

Pin-Up команда

Гуманітарна допомога для постраждалих українців

Гуманітарний штаб фонду співпрацює з волонтерами, державними та приватними міжнародними організаціями для спільного вирішення питань, проведення зборів, узгодження деталей із закупівлі та доставки допомоги. Проводяться різні громадські збори для закриття великої мети, тому навіть великі покупки стають під силу благодійному проєкту за рахунок всебічної допомоги.

Усі дії спрямовані на моральну, соціальну фінансову підтримку, тому виконуються всі законом прописані податкові вимоги, що гарантує вигідну співпрацю. Вже понад 6 мільйонів гривень було виділено з початку війни на підтримку постраждалих людей у Миколаєві, Донецьку, Харкові та областях.

Дотримання податкових зобов’язань

Компанія Pin – Up сплачує всі податки, якими і надає велику підтримку економіці України, тому можна з упевненістю сказати, що всебічна допомога – одна з основних переваг бренду. Додатково створений благодійний проєкт Line-Up також працює відповідно до законодавчих положень, тому загальна волонтерська діяльність надається на високому рівні.

Щодо розміру сплачених податків, то їхня сума перевищує 270 мільйонів гривень, що можна вважати великою допомогою державному бюджету і, відповідно, проєктам, спрямованим на підтримку прифронтових регіонів. Економічна ситуація в країні дуже хитка і потребує спеціальної підтримки, тому благодійний фонд Pin-Up намагається закрити певні гуманітарні питання населення.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Pin – Up Foundation представляє новий гуманітарний проєкт для допомоги громадянам прифронтових міст України» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 19.05.2023 17:42:19


Оставить комментарий:



Close sidebar