Як замовити доставку з Таобао в Україну?

Всім, хто віддає перевагу дешевому шопінгу на китайських маркетплейсах, відомо, що платформа Taobao призначена виключно для внутрішнього ринку Піднебесної. Інформація в магазинах представлена у вигляді ієрогліфів, тому правильно вибрати товар буває складно. Але, якщо з мовою хоч якось може допомогти онлайн-перекладач, на заваді залишається доставка виключно в межах Китаю. Раніше це робило найбільш привабливі пропозиції місцевих продавців практично недоступними для іноземних покупців. Проте сьогодні доставка з Таобао в Україну можлива завдяки міжнародним логістичним операторам!

Як замовити доставку з Таобао в Україну?

Як купувати товари з доставкою в Україну?

Існує всього два варіанти доставки в Україну товарів, призначених для внутрішнього китайського ринку. Перший — самостійно організовувати логістику: користуватися послугами різних компаній, які будуть відповідати за окремі відрізки шляху посилки. Але такий підхід занадто складний, часто супроводжується затримками в дорозі, не гарантує цілісність товару. Тому даний спосіб практично не використовується навіть в сфері бізнесу, не кажучи вже про приватні покупки.

Аби спростити собі шопінг на Таобао, достатньо скористатися сервісом Meest China на сторінці https://meest.cn/shop/. Це і є другий варіант транспортування. Насправді сервіс пропонує не тільки доставку, а й доступ до адаптованого варіанту популярного маркетплейса Піднебесної. Таким чином, купити товари з Китаю стає набагато простіше: покупець отримує можливість прочитати характеристики товару, порівняти різні моделі й замовити доставку, незалежно від розміру чеку. Це дозволяє як підібрати продукцію для власного використання (одяг, взуття, техніка, посуд, подарунки), так і організувати закупівлі для бізнесу.

Як працює доставка від логістичного оператора?

Сучасні сервіси пропонують швидкий і простий спосіб оформлення покупок в магазинах китайських товарів. Для цього потрібно скористатися покроковою інструкцією Meest China: зареєструватися на Таобао, вибрати товар, згенерувати повну адресу доставки по КНР (містить координати фірмового складу та USER ID) і оплатити покупку. Після цього залишиться додати трек-номер відправлення в особистому кабінеті Meest China. На цьому ж етапі можна обрати додаткові послуги перевізника: консолідація посилок (якщо замовлення надійдуть від різних продавців), перевірка товару тощо. Зверніть увагу, що реєстрація на Taobao робить китайські інтернет магазини в Україні максимально доступними, адже автоматично відкриває доступ до іншої платформи — Tmall. Використовуйте Таобао українською і насолоджуйтеся шопінгом за найбільш вигідними цінами!




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Як замовити доставку з Таобао в Україну?» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 07.06.2023 16:53:13


Оставить комментарий:



Close sidebar