Аудит та інші послуги з проєктування від S-Engineering

Виготовлення обладнання систем автоматизації та електропостачання для будь-якого підприємства починається з проєктування. Це необхідний початковий етап, який передбачає виготовлення документації та проведення різноманітних досліджень. Його краще замовити у досвідченого фахівця, щоб отримати чудовий результат і не мати проблем з експлуатацією установок.

Аудит та інші послуги з проєктування від S-Engineering

Українська компанія S-Engineering займається не тільки виробництвом обладнання, а й надає додаткові послуги. Роблячи замовлення, клієнт отримує якісний сервіс та роботу досвідчених фахівців, які завжди використовують індивідуальний підхід. Під час виконання замовлення враховують напрям і специфіку діяльності підприємства, обсяги, розташування та інші особливості.

Передпроєктні послуги: які саме надаються

Перш ніж розпочати виготовлення обладнання, фахівці обов’язково створюють проєктну документацію. Це процес, який передбачає виконання великої кількості робіт. Зокрема, на початку знадобиться аудит електропостачання на об’єкті замовника, а також збирання інших вихідних даних. Важливо оптимально використати наявну корисну площу й персонал, значно знизити енергетичні й сировинні втрати.

Наступний етап – створення технічного завдання для проведення інженерно-геологічних робіт та геодезичного знімання. У процесі досліджують земельну ділянку для реконструкції або будівництва об’єкта із всебічним аналізом техногенних і природних умов місцевості. За отриманими даними створюють технічне завдання на проєктування, яке потрібно також узгодити. Разом із ним необхідно підготувати пакет тендерних паперів.

Якщо на підприємстві вже є наявна, розроблена раніше дозвільна документація, фахівці детально переглянуть її, щоб визначити недоліки й усунути їх. До створення проєкту обов’язково проводять всебічний аудит на підприємстві, цим займаються досвідчені фахівці з усіма необхідними допусками й дозволами. За результатами завжди виходить створити якісне й оптимальне за ціною обладнання.

Повний комплекс послуг із проєктування

S-Engineering завжди знаходить найкраще рішення для кожного замовника і працює оперативно, адже цінує свою репутацію. Компанія має власний департамент проєктування, де працюють фахівці з профільною освітою та великим практичним досвідом. Безпосередньо проєктні послуги від S-Engineering передбачають наступні роботи:

  • створення попереднього ескізу та іншої документації, яка входить у пакет проєкту;
  • відновлення паперів, якщо в цьому є потреба, та розробка алгоритмів;
  • виготовлення робочої та кошторисної документації;
  • написання докладних та зрозумілих інструкцій із запуску й використання виробничих ділянок;
  • ряд консалтингових послуг.

Можна також замовити роботи проєктувальників на аутсорсинг. Це чудова можливість не створювати окремий технічний відділ і не наймати у штат нових співробітників тоді, коли це нерентабельно. Усі послуги надаються за доступними, завжди вигідними цінами.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Аудит та інші послуги з проєктування від S-Engineering» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 27.07.2023 01:32:10


Оставить комментарий:



Close sidebar