Керуйте власними фінансами з допомогою Mastercard

Мастеркард – це не просто платіжна система, а глобальна технологічна компанія, яка працює в індустрії платежів. Вона впроваджує для користувачів різноманітні продукти та сервіси, які надають безліч переваг та покращують платіжний досвід. Саме тому Mastercard вже багато років залишається лідером у цій сфері.

Керуйте власними фінансами з допомогою Mastercard

Безконтактні оплати та грошові перекази

Якщо говорити про варіанти оплати, які доступні разом із Мастеркард, то обов’язково варто зазначити безконтактні платежі. Компанія випускає безконтактні банківські картки, за допомогою яких розрахунок у торгових точках стає швидким та зручним процесом. Але навіть такий варіант оплати за товари та послуги вже не є найновішим. Зараз у користувачів є можливість використовувати сучасні “розумні” девайси, які люди носять із собою практично всюди. Це смартфони, смартгодинники або фітнес-браслети.

Єдина вимога – пристрій має підтримувати технологію NFC.

Використовувати картки Mastercard можна практично з усіма популярними сервісами мобільних оплат: Apple Pay, Google Pay, Gamin Pay тощо. Безконтактні оплати безпечні, зручні та дуже поширені. Адже тільки в одній Україні кількість активних терміналів, які підтримують такий розрахунок, перевищує 300 тис.

Грошові перекази – це можливість надіслати гроші без необхідності відвідувати банківське відділення. Така система від Mastercard підтримує перекази на будь-які картки, що були випущені на території України. Ця послуга дозволяє вам зекономити багато часу та звільнити день для більш важливих справ.

Послуги «Готівка на картку» та «Готівка на касі»

Технологія безконтактних платежів не просто полегшує розрахунок за товари та послуги. З її допомогою користувачі також отримують додаткові можливості щодо керування власними фінансами. Наприклад, Мастеркард презентував для своїх клієнтів послуги «Готівка на касі» та «Готівка на картку».

Якщо вам дуже швидко потрібно отримати паперові гроші, ви можете просто звернутися до касира торгової точки, у якій доступна послуга, щодо зняття коштів з вашої карти. Для цього потрібно:

  1. Повідомити касира про бажання зняти кошти.
  2. Назвати суму, яку бажаєте отримати.
  3. Підтвердити операцію карткою або смартфоном чи іншим гаджетом з NFC.
  4. Забрати гроші та чек щодо транзакції.

«Готівка на картку» діє практично так само, але у зворотному напрямку. Ця послуга дозволяє поповнити власну банківську карту без необхідності шукати термінал самообслуговування або йти у відділення банку.

Мастеркард постійно розширює перелік зручних та потрібних користувачам послуг, щоб полегшити щоденні операції з грошима та розрахунки.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Керуйте власними фінансами з допомогою Mastercard» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 11.08.2023 19:56:01

Темы:

Оставить комментарий:



Close sidebar