Сімейний електромобіль Zeekr X

Новий електромобіль Zeekr X з запасом ходу понад 500 км на дорогах України — короткий огляд

У квітні 2023 року два всесвітньо відомих автоконцерни, Geely Holding Group (Китай) та Volvo (Швеція), представили нову спільну розробку — третю модель електричного бренду Zeekr, ефектний та сучасний електромобіль Zeekr X. Новинка розроблена на платформі SEA, що успішно застосовується при виробництві китайського електрокросовера Smart #1, та оснащена місткою батареєю, яка дозволяє на одному заряді долати значні відстані. Кросовер Zeekr X вже з’явився на ринках Європи, незабаром його офіційні продажі стартують і в Україні.

Сімейний електромобіль Zeekr X

Основні характеристики та особливості електрокара Zeekr X

Автомобіль представлений в чотирьох модифікаціях, що різняться кількістю місць, варіантом приводу та потужністю двигуна:

  • Комплектація ME (база у мінімальній вартості — від 31300$) — машина має 5 місць для сидіння, задній привід та оснащена одним електродвигуном на 272 к.с. (запас ходу 560 км), набирає розгін від 0 до 100 км/год за 5,8 секунди.
  • Три комплектації YOU: 4-місна задньопривідна модель (ціна стартує від 34300$) та дві з повним приводом (коштують 34300$ та 37400$ відповідно). Останні різняться кількістю місць (4 або 5), оснащені більш потужним двигуном на 428 к.с., який забезпечує їм швидкість розгону до “сотні” менш ніж за 4 с, але запас ходу в них дещо менший — 512 та 500 км відповідно.

В усіх комплектаціях електромобіля Zeekr X встановлена надійна потрійна літієва батарея NMC місткістю 66 кВт*год, що підтримує швидку зарядку — від 0 до 90% акумулятор заряджається всього за пів години. Всі модифікації авто постачаються з вже вбудованим зарядним пристроєм, що дозволяє їх заряджати як звичайний побутовий прилад — від будь-якої розетки.

Дизайн сімейного кросовера, розроблений шведськими дизайнерами, ефектний та мінімалістичний — відрізняється різкими лініями, низьким кліренсом та досить високо розташованими фарами, що робить його схожим на спортивні моделі. Відсутність зовнішніх ручок на дверях (їх роль виконують розташовані на бокових стойках сенсорні кнопки) надає авто ще більше оригінальності.

Салон електромобіля просторий та стильний, оснащений проекційним дисплеєм, що рухається у різні боки та може використовуватися для розваги пасажирів у дорозі. Панель приладів в Zeekr X віртуальна. Додатковою перевагою моделі є просторий багажник — при складанні задніх сидінь його об’єм становить більш ніж 1180 літрів.

Де купити електромобіль Zeekr X в Україні

Стати одним з перших в Україні власників електромобіля Zeekr X в бажаному кольорі та комплектації можна, звернувшись до офіційного дистриб’ютора бренду. Компанія Ncars більше ніж 9 років співпрацює з китайськими виробниками, має власний департамент в м. Шеньчжень — знає всі тонкощі ринку Китаю та міжнародної логістики. Замовлення оформлюються напряму у виробника, що забезпечує покупцям привабливі ціни та безпечні умови доставлення товару — співробітники Ncars контролюють всі етапи транспортування та розмитнення вантажу, гарантують його безпеку та неушкодженість в процесі перевезення.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Сімейний електромобіль Zeekr X» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 06.09.2023 01:14:55

Темы:

Оставить комментарий:



Close sidebar