Для яких інтернет-магазинів підходить SAAS-платформа

Запускаючи бізнес із продажу товарів, підприємці прагнуть чітко розуміти, скільки коштуватиме створити інтернет-магазин. Часто для економії обирають запуск інтернет-магазинів на основі SAAS-платформ.

При цьому важливо розуміти, які можливості є у таких платформ і для яких інтернет-магазинів вони підійдуть.

Для яких інтернет-магазинів підходить SAAS-платформа

На прикладі української платформи Shop-Express ми розповімо про сучасні рішення в цій сфері, щоб ви могли зробити висновок самостійно.

Що таке SAAS-платформи

SAAS платформи називають також конструкторами інтернет-магазинів. По суті це платформа, яка поєднує в собі CMS та хостинг, однак система управління контентом встановлена на серверах розробників CMS, а доступ до платформи оплачується за моделлю підписки.

Принципово це відрізняється лише тим, що оплата відбувається одразу за все.

Також важливо знати, що кожна SAAS платформа пропонує кілька тарифів на вибір. Вони відрізняються за:

  • кількістю доступних товарів;
  • обсягом пам’яті;
  • набором додаткових функцій;
  • набором доступних інтеграцій.

Тобто власник інтернет-магазину може спочатку обрати мінімальний тарифний план, а потім, за потреби підвищити його, отримавши нові функції.

Кому підійдуть інтернет-магазини на SAAS платформах

Використання конструкторів або SAAS платформ для створення інтернет-магазинів дає низку переваг. І якщо вони пріоритетні саме для вашого бізнесу, отже варто розглянути такі платформи як основу для створення вашого інтернет-магазину.

Отже, серед переваг:

  • Можливість швидкого запуску. Створення і наповнення інтернет-магазину на Shop-Express зазвичай займає до 7 днів. За цей час можна створити категорії товарів, сервісні сторінки, завантажити товарний файл та підключити домен.
  • Самостійний запуск. Майже всі дії можна виконати самостійно. Особливо актуально це для молодих підприємців, у яких обмежені ресурси і нема часу на роботу з веб-студіями за стандартною схемою.
  • Прозорий результат. Ми вже згадували, що SAAS платформи мають набір тарифів. В кожному з них чітко прописаний набір можливостей, які отримає користувач. Отже, ви чітко знатимете, яким буде інтернет-магазин і в який термін ви його отримаєте.
  • Доступна ціна. Навіть максимальні тарифи таких платформ роблять їх значно доступнішими, ніж інтернет-магазини написані з нуля чи на стандартних CMS.

При цьому, сучасні SAAS платформи дуже близькі за можливостями до звичних систем управління контентом. Зокрема Shop-Express дозволяє гнучко налаштовувати тему дизайну і змінювати зовнішній вигляд інтернет-магазину.

Висновки

Отже, ви можете обрати SAAS платформу якщо в інтернет-магазині буде менш як 10000 товарів, не потрібно складних функцій порівняння, фільтрів і аналогічного.

Також важливо враховувати трафік. Якщо ви плануєте нарощувати його до сотень тисяч відвідувачів щороку, краще буде обрати інше рішення.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Для яких інтернет-магазинів підходить SAAS-платформа» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 28.12.2023 16:14:29


Оставить комментарий:



Close sidebar