Найкращі страви з доставкою додому

Піцерії “MonoПіца” є що запропонувати кожному. У цьому легко переконатися, якщо ознайомитися з меню за посиланням – https://odesa.monopizza.com.ua/, де детально описані кожні ласощі. Незмінним лідером залишається піца. Саме її в різних варіаціях найчастіше вибирають для доставки. Це чудовий варіант, щоб смачно скрасити звичайну вечерю або провести час із близькими друзями.

Найкращі страви з доставкою додому

Меню “MonoПіца” на цьому не зупиняється – можна легко підібрати як різні закуски, так і напої або десерти. Також піцерія пропонує різні акції, що дадуть змогу заощадити, і, звісно ж, безкоштовна доставка в усіх районах Одеси.

Що вибрати для доставки додому: рейтинг страв

Смакові вподобання у кожного різні і про це не можна забувати. Однак є кілька страв, які точно припадуть до смаку навіть найдосвідченішим гурманам. Пропонуємо розглянути їх детальніше.

Піца

Піца, через розмаїття начинок і соусів – це справжня класика, яка чудово підходить для доставки. Буде це звична багатьом “Маргарита” або оригінальна “Гавайська”: завжди можна побалувати себе новим смаком.

Якщо планується доставка на велику компанію, чудовим рішенням буде ознайомитися з комбо-меню. Наприклад:

  • “American Dream” – піца “Американа” з картоплею фрі та пікантними крилами;
  • набір “Nom Nom Nom” – поєднання піци “Chilly Meat” і картопляних діпів із пармезаном;
  • “Дабло Бокс”, якщо хочеться ще більше закусок.

Вибір різних варіацій піци настільки величезний, що встояти просто неможливо. Тому не зволікайте із замовленням і вже зовсім скоро його буде доставлено за адресою.

Стартери

Ніжні картопляні діпи або крила в соусі барбекю? Ці дві закуски доступні в різних варіаціях. Наприклад, можна вибрати діпи з 3-ма різними доповненнями:

  • з вершковим соусом;
  • з пармезаном;
  • з панчеттою.

Різноманітність торкнулася і крил як закуски. Любителі гострого також зможуть знайти в меню “MonoПіца” щось для себе. Невелика порада: щоб сповна насолодитися смаком стартера, він має на 100% доповнювати основну страву. Наприклад, якщо обрано гостру піцу, перевагу краще віддати картопляним діпам із вершковим соусом.

Десерти та напої

Доставка додому дає змогу відтворити повноцінний прийом їжі. До будь-якого замовлення можна додати напій на свій смак – від звичної мінеральної води до соку або газованої води. Любителі солоденького також зможуть себе побалувати. Чого тільки варта солодка піца “Дольче”, де ніжний вершковий соус так чудово поєднується з ананасами та горіхами кеш’ю.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Найкращі страви з доставкою додому» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 27.02.2024 01:07:05


Оставить комментарий:



Close sidebar