Як купити потрібну річ дешевше

Загорілися покупкою нового смартфона, стильної сукні чи кухонного начиння? Бажана річ займає всі думки днями та ночами, але ціна занадто кусається? Є перевірені методи отримати бажане, заплативши мінімальну суму — розповідаємо нижче.

Яу купити потрібну річ дешевше

Головні поради та лайфхаки

Стануть у пригоді такі секрети:

  1. Купуйте речі не в сезон. Це стосується не лише одягу та взуття, але й інших груп товарів: від приладдя для плавання до гірськолижного спорядження. Влітку можна придбати мембранний комбінезон за справжні копійки, а взимку — заощадити на купальнику.
  2. Зв’яжіться з прямим продавцем. В інтернеті багато перекупників, які ставлять свою націнку, в результаті чого ви переплачуєте аж до 50% від первісної вартості виробу. Вигідніше замовляти безпосередньо із закордонних сайтів-виробників або купувати гуртом з однодумцями.
  3. Дочекайтеся розпродажу. У кожному з магазинів періодично з’являються акції на різні групи товарів. Якщо бути уважним, можна вигідно купити будь-що — наприклад, пральну машину, кухонний комбайн чи генератори в Дніпрі.
  4. Перегляньте пропозиції від приватних осіб. Багато речей виявляються на торгових онлайн-майданчиках абсолютно новими: наприклад, покупець не вгадав з розміром або хоче позбутися непотрібного подарунка. Ціна товару «з рук» набагато приємніша, ніж на полицях магазинів. Головне — переконатися в цілісності та справності виробу.
  5. Дочекайтеся появи наступної колекції чи серії. Це правило працює для всіх категорій товарів, від одягу до побутової техніки. Закономірність ринку: щойно у продажу з’являється наступний iPhone, попередній падає в ціні. Якщо ви не бажаєте володіти новинкою прямо зараз, є сенс трохи почекати.
  6. Пройдіться магазинами, відпочиваючи за кордоном. Якщо ви мрієте про речі іноземного виробництва, найдешевше вони коштуватимуть у себе на батьківщині. Якщо ви вирушаєте у відрядження або відпустку, не полінуйтеся завітати у фірмовий магазин потрібної мережі.

Також у багатьох магазинів є програми лояльності: наприклад, цікаві акції на кшталт знижки на першу покупку або бонусних грошей для новачків. Так, у магазині Алло у Дніпрі часто дарують бонуси до дня народження або до певних свят. З їхньою допомогою можна заощадити на покупці в середньому 10–15%.

Цікаві програми

Використовуйте промокоди, які можна знайти на спеціальних сайтах-агрегаторах, у коментарях у соціальних мережах, а іноді й безпосередньо у самому інтернет-магазині. Промокод зменшує вартість товару на певний відсоток або фіксовану суму і може бути використаний лише один раз. Також варто дізнатись про трейд-ін. За допомогою цієї програми можна обміняти стару річ на нову з доплатою. Трейд-ін активно використовується у багатьох сферах, від електроніки до автомобілів. Це чудова можливість не тільки заощадити на покупці, але й позбутися застарілої речі без зайвого клопоту. Скористайтеся цими нехитрими порадами — і зможете відчути значну економію на кожній покупці!




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Як купити потрібну річ дешевше» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 26.04.2024 12:39:00


Оставить комментарий:



Close sidebar