Світильники з бетону: особливості та переваги

Бетон популярний і широко застосовується в будівництві, але в той же час він є відмінним матеріалом для освітлювальних приладів. Це ставить його в положення ноу-хау для вирішення дизайнерських завдань для об’єктів різного призначення. Основні властивості матеріалу полегшують надання виробу будь-якої форми. Це можуть бути плавні вигини або нестандартні різкі переходи.

Світильники з бетону: особливості та переваги

У чому особливість бетонних світильників?

Купити бетонні світильники для інтер’єру – це означає йти в ногу з часом. Бо світильники з бетону завжди оригінальні, стильні і сучасні, будь то настінні, настільні, підлогові або стельові.

Вироби з бетону – модний тренд, і вони не мають недоліків, так як вони можуть грати роль як основного освітлення, так і виконувати декоративну функцію.

Якщо ви хочете зробити декор приміщення стельовими світильниками з бетону в якості основного джерела світла, то врахуйте, що такі освітлювальні прилади дуже великі і важкі.Необхідно подбати про додаткові кабелі і перевірити міцність несучої конструкції. Те ж саме можна сказати, якщо мова йде про настінному рішенні.

Бетонні світильники прекрасно поєднуються зі сталлю, алюмінієм, хромом, деревом і склом. Тобто обмежень по їх використанню практично немає. Потрібно тільки добре продумати дизайн.

Для того щоб бетонний світильник органічно вписувався в навколишнє середовище і не тиснув, не обтяжуючи його, в приміщенні повинна бути досить висока стеля, а саме кімната має бути просторою і світлою.

Які переваги світильників з бетону?

Крім оригінальності та популярності, виріб має привабливі властивості. До них відносяться:

  1. Багатосторонність. На готову основу можна встановити всілякі джерела світла: світлодіоди, лампи розжарювання тощо.
  2. Різні кольори. Можна залишити класичний сірий колір або додати поверхні будь-яку колірну гамму. Додати барвник в масу або пофарбувати поверхню готової конструкції.
  3. Пластичність. Завдяки цій властивості неотвержденному матеріалу можна надавати різні форми. Строгі геометричні вироби виходять з плавних ліній і візерунків, вигнутих.
  4. Додавання текстури. Поверхня конструкції можна залишити шорсткою, надати їй гладкість і блиск, а також зробити поглиблення.
  5. Тривалий термін служби. Бетон відрізняється міцністю. Головне – захистити його від сильних ударів, і тоді виріб прослужить довго.
  6. Невибагливість у догляді. Досить протерти виріб від пилу, і воно завжди буде виглядати як нове.



Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Світильники з бетону: особливості та переваги» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 29.05.2024 12:01:24


Оставить комментарий:



Close sidebar