Як скористатися конструктором піци на сайті мережі Рок-н-Рол

Коли виникає питання, який варіант піци замовити, клієнт часто обирає між різними готовими варіантами та відчуває складність у тому, аби визначитися з якимось конкретним різновидом.

Як скористатися конструктором піци на сайті мережі Рок-н-Рол

Наприклад, це буває тоді, коли подобається одночасно декілька рецептур піци, однак у кожній з них або не вистачає якогось з улюблених складників, або є якийсь один інгредієнт, який не подобається. Тепер це не проблема, адже мережа закладів Рок-н-Рол, котра працює у Дніпрі, Запоріжжі та Полтаві, пропонує своїм клієнтам таку опцію як конструктор піци. Пропонуємо більш детально дізнатися про те, як нею користуватися. А також розглянемо переваги асортименту та сервісу, які ця мережа забезпечує своїм клієнтам.

Конструктор піци – можливість відчути себе справжнім піцейоло

Цю опцію дуже люблять не лише дорослі, а й діти. Це дійсно дуже захопливий процес, коли діти разом з батьками формують рецептуру, обираючи на сайті складники, які вони хочуть бачити у готовій страві. А вже згодом вони бачать на порозі своєї домівки кур’єра, котрий доставляє, готову страву, яка є втіленим у реальність відображенням їхніх побажань. Таке замовлення завжди асоціюється з певним сюрпризом.

Якими є умови використання опції конструктора піци

Отже, є деякі загальні правила, котрі діють для того, щоб готова страва не була надто перевантаженою інгредієнтами. Вага готової піци має бути до 800 грамів, а кількість складників – до 8.

Основа для піци коштує 99 гривень, а її кінцева вартість буде залежати від тої начинки, яку ви оберете. Начинка дуже зручно розподілена по категоріях, які є наступними:

  • сири;
  • м’ясо;
  • морепродукти;
  • овочі;
  • фрукти;
  • соуси.

Коли ви натискаєте на кожну окрему категорію, «випливає» меню, де вам пропонується обрати конкретний вид начинки. Наприклад, якщо ми натиснемо на квадратик з підписом «м’ясо», сайт мережі запропонує до вибору бекон, салямі, телятину, мисливські ковбаски, куряче філе, шинку та чорізо. Кожна начинка має свою вартість. Тож коли ви використовуєте опцію конструктора, то визначаєте не лише рецептуру, а й кінцеву ціну страви, яка буде для вас комфортною.

Розглянемо це на конкретному прикладі. Приміром, ми обираємо складниками для начинки куряче філе, сири моцарелла та фета, болгарський перець, консервовану кукурудзу та часниковий соус. Готова піца коштуватиме 238 гривень.

А тепер спробуємо обрати більш делікатесну рецептуру на основі морепродуктів. Обираємо у якості начинки сир моцарелла, креветки, мідії та маслини. Також натискаємо на категорію соусів і обираємо часниковий. Фінальна вартість піци буде 277 гривень.

Наведені приклади свідчать про те, як ви самостійно можете визначати рецепт піци і впливати на фінальну ціну.

Конструктор піци VS готова рецептура

Іноді клієнти міркують над тим, який з цих варіантів краще обрати. І тут немає відповіді з позиції «краще» чи «гірше», адже все визначається тим, що є для вас більш пріоритетним вибором. Хтось надає перевагу саме готовим варіантам піци, оскільки розуміє те, що йдеться про рецепти, які вже встигли полюбити та оцінити численні гурмани. А хтось хоче самотужки скласти піцу з тих інгредієнтів, котрі йому видаватимуться найбільш виграшними з точки зору поєднання. Одним словом, обидва варіанти будуть вдалими, в залежності від того, який першочерговий запит до страви стоїть. А коли йдеться про вибір для великої компанії, то в такому випадку можна спробувати і готові рецептури, і варіант конструктора.

Чому варто замовляти піцу в ресторані Рок-н-Рол

Мережа ресторанів Рок-н-Рол – це заклади, котрі пропонують клієнтам не лише смачні страви, а й відмінні переваги сервісу. Давайте їх розглянемо більш детально. Отож, йдеться про:

  • постійне поповнення асортименту новинками, котрі ви можете побачити з позначкою «NEW»;
  • зручна навігація по сайту – наприклад, піцу ви можете обрати з урахуванням різновидів начинки, адже спеціально для цього створений зручний фільтр, а найбільш популярні страви позначені словом «ТОПЧИК»;
  • можливість отримати подарунок при великому замовленні – якщо ви замовляєте страви на суму від 899 гривень, то матимете нагоду отримати бонус у вигляді апетитного десерту, котрий за інших умов має вартість 129 гривень;
  • безкоштовна доставка, якщо ви робите замовлення на суму від 299 гривень;
  • знижка 10%, коли ви обираєте варіант самовивозу.

Команда мережі ресторанів Рок-н-Рол дбає про те, щоб клієнти могли не лише замовити смачну їжу, а й відчути переваги висококласного обслуговування.




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Як скористатися конструктором піци на сайті мережі Рок-н-Рол» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 10.07.2024 16:27:40


Оставить комментарий:



Close sidebar