Образец заявления и ходатайства для получения земли участниками АТО / ООС / УБД на украинском языке для скачивания

В обновленные образцы заявлений и ходатайств на земельные участки нужно просто внести свои данные и распечатать. Для участников АТО / ООС, УБД, ветеранов представлены обновленные шаблоны документов на украинском языке с указанием законодательных норм.

  1. Заява на відведення ділянки для садівництва / Заявление на отвод участка для садоводства.
  2. Заява щодо відведення землі для ведення особистого селянського господарства / Заявление об отводе земли для ведения личного крестьянского хозяйства.
  3. Клопотання про відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку / Ходатайство об отводе земельного участка для строительства и обслуживания жилого дома.

Рекомендуем перед заполнением образцов ознакомиться со статьями по теме:

Образец, земля, шаблон, оформление, скачать, кадастр, участок, АТО, ООС, УБД, военный, ветеран *выделите “земельный” образец / шаблон на украинском языке и перенесите в любой текстовый редактор для быстрого внесения своих данных.

 

Троїцька Міська Рада

Прокуратура Троїцького району

м. Троїцьк, вул. Бабушкіна, 5

Від: Образцова Євгена Петровича

Адреса: м. Троїцьк, вул. Весела, 25

Паспорт: № 987654321

ІНН: 123456789

Військовий квиток №22522

УБД № 55555

Довідка про участь в АТО:

№ 15 Троїцького райвійськкомату від 25/03/2019 р.

Тел: 222-555-333

КЛОПОТАННЯ

про відведення земельної ділянки

для будівництва та обслуговування житлового будинку

Відповідно до статті 14 Конституції України та статей 118, 121 Земельного кодексу України прошу надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі мені безоплатно у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, орієнтовна площа земельної ділянки складатиме від 0,09 гектара до 0,1 гектара, в межах норм безоплатної приватизації.

Земельна ділянка розташована по вулиці Обуха, біля будинку під номером 25, в місті Троїцьк. Приблизне розташування земельної ділянки наведено в Додатку 3 до цього клопотання червоним контуром.

*как распечатать карту кадастра см. ниже

Цим також підтверджую, що раніше право власності на земельні ділянки шляхом одержання таких земельних ділянок із земель державної і комунальної власності в межах норм безоплатної приватизації я не набував.

Земельних ділянок у власності не маю, проте маю бажання реалізувати своє конституційне право, передбачене статтею 14 Конституції України на приватизацію землі. Першочергове право на одержання земельної ділянки я маю на підставі статті 12(14) Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» від 22 жовтня 1993 року (далі – Закон про статус ветеранів).

Моя участь в антитерористичній операції на Сході України належним чином підтверджена на підставі Довідки, виданої військовою частиною 11111, від 15/11/2018 року (Додаток 4 до цього Клопотання). Під час несення служби одержав поранення, про що докладаю документи в Додатку 5 до цього Клопотання.

Метою одержання земельної ділянки є будівництво житла для своєї родини (маю 8 неповнолітніх дітей).

На підставі вище викладеного, та керуючись статтями 116, 118 та 121 Земельного кодексу України від 25 жовтня 2001 року (далі – Земельний кодекс), статті 12(14) Закону про статус ветеранів

ПРОШУ:

  1. Вважати це Клопотання заявою, поданою в порядку статті 118 Земельного кодексу про надання мені безоплатно у власність земельної ділянки з такими характеристиками:
  • а) цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування житлового будинку;
  • б) орієнтовні розміри (площа) земельної ділянки становитимуть від 0,09 га до 0,1 га;
  • в) графічні матеріали, на яких зазначене бажане місце розташування земельної ділянки, наведено в Додатку 3 до цього Клопотання;
  • г) погодження землекористувача про вилучення земельної ділянки не надається, оскільки таке погодження потребується виключно у випадку, якщо земельна ділянка перебуває в користуванні інших осіб (далі – Земельна ділянка).
  1. Протягом одного місяця з дати одержання цього Клопотання надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення зазначеної Земельної ділянки.

Щиро сподіваюся на плідну співпрацю!

Додатки:

  1. Додаток – копія паспорта.
  2. Додаток – копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру платників податків.
  3. Додаток – графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки.
  4. Додаток 4 – довідка про мою участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях.
  5. Додаток 5 – підтвердження поранення, яке було одержано під час несення служби в Донецькій та
    Луганській областях.

З повагою

25 березня 2019 р.  підпис та ПІБ

** Відповідно до статті 281 Податкового кодексу України учасники бойових дій, інваліди війни, учасники війни, в тому числі із числа учасників російсько-української війни, члени сімей загиблих звільняються від сплати земельного податку.

Ипотека, кредит, квартира, участник боевых действий, ветеран, АТО, военнослужащий, льготы, компенсацияГоловне управління Держгеокадастру
у Луганській області

Від: Образцова Євгена Петровича

Адреса: м. Троїцьк, вул. Весела, 25

Паспорт: № 987654321

ІНН: 123456789

Військовий квиток №22522

УБД № 55555

Довідка про участь в АТО:

№ 15 Троїцького райвійськкомату від 25/03/2019 р.

Тел: 222-555-333

ЗАЯВА

Відповідно до статті 118 Земельного кодексу України, враховуючи норми Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» прошу надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність (безоплатно) земельної ділянки орієнтовною площею 0,8 га, що розташована на території Стельмаховский сільської ради Троїцького району, для ведення садівництва.

Я , Образцов Євгена Петрович, є громадянином України, право на безоплатну приватизацію земельної ділянки за даним цільовим призначенням не використав.

Я ознайомлений(а) із нормами Закону України «Про захист персональних даних» та добровільно даю дозвіл на обробку своїх персональних даних.

Додатки:

1. Копія паспорта громадянина України.
2. Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.
3. Документ, що підтверджує участь в антитерористичній операції (посвідчення учасника бойових дій, довідка про безпосередню участь в антитерористичній операції).
4. Графічний матеріал місця розташування земельної ділянки.

25 березня 2020 року (підпис)

Участок, земля, льготы, участник, АТО, ООС, УБД, цена, оформлениеГоловне управління Держгеокадастру
у Луганській області

Від: Образцова Євгена Петровича

Адреса: м. Троїцьк, вул. Весела, 25

Паспорт: № 987654321

ІНН: 123456789

Військовий квиток №22522

УБД № 55555

Довідка про участь в АТО:

№ 15 Троїцького райвійськкомату від 25/03/2019 р.

Тел: 222-555-333

ЗАЯВА

Відповідно до статті 118 Земельного кодексу України, Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» прошу надати мені, як учаснику антитерористичної операції, дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,8 га, що розташована на території Стельмаховский сільської ради Троїцького району для ведення особистого селянського господарства.

Я , Образцов Євген Петрович, є громадянином України, право на безкоштовну приватизацію земельної ділянки за даним цільовим призначенням не використав.
Я ознайомлений(а) із нормами Закону України «Про захист персональних даних» та добровільно даю дозвіл на обробку своїх персональних даних.
Додатки:
1. Копія паспорта громадянина України.
2. Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.
3. Документ, що підтверджує участь в антитерористичній операції (посвідчення учасника бойових дій, довідка про безпосередню участь в антитерористичній операції).
4. Графічний матеріал місця розташування земельної ділянки.

25 березня 2021 р. (підпис)

Кадастр, оформление, земля, шаблон, образец, военнослужащий, участник, ветеран, АТО, ООС, УБДДля приложения графических материалов, на которых указано желаемое место расположения земельного участка, к ходатайству участника АТО / ООС / УБД об отводе земельного участка для строительства дома нужно:

  1. На официальном сайте Публичной кадастровой карты Украины найти земельный участок на общедоступной открытой карте указав область, район, город.
  2. Снять скриншот (скрин) участка или нажать на сайте кнопку с изображение принтера (левый верхний угол) и распечатать карту.
  3. Указать (обвести красной линией) участок земли.

Как подать электронное заявление о предоставлении сведений из Государственного земельного кадастра в интернет?

Кабмин в постановлении  “Об утверждении Порядка ведения Государственного земельного кадастра” указывает, что право получить электронную выписку имеют владельцы (пользователи) земли или уполномоченные ими лица, их наследники и правопреемники (юридические лица), граждане, в интересах которых установлен упомянутые ограничения на участке, а также землеустроительные организации, которые работают по поручению и в интересах заказчика разработки проектной / технической документации.

Цель “земельного Е-сервиса” — дать возможность гражданам самостоятельно получать услуги, которые предоставляются органами исполнительной власти в сфере земельных отношений с использованием Интернет.

Извлечение данных через электронный кабинет может понадобиться в следующих случаях:

  • отчуждение земли (документы для продажи земельного участка с домом) или передачи ее в ипотеку;
  • любые правовые процессы с недвижимостью (домом, помещением, зданием) расположенной на участке;
  • оформлении наследства;
  • регистрация права собственности и / или пользования земельным участком.

Обратим внимание, что заказ на получение выписки нужно делать после оплаты административных услуг через платежный сервис (0,055 размера минимальной заработной платы на 1 января текущего года). Если обращаются чиновники органов местного самоуправления — услуга бесплатная.

После обработки электронного заявления его направляют на электронный ящик, адрес которого указан в форме заказа. Е-заявления рассматривают в течение 10 рабочих дней.

Контролирует принятие электронных заявлений на землю Государственная служба по вопросам геодезии, картографии и кадастра.

Для получения вышеуказанной информации по электронному заявлению пользователю нужно иметь электронную цифровую подпись.

Оформление, образец, шаблон, участок, кадастр, земля, ветеран, АТО, ООС, УБД, участник, скачать Перейдя по ссылке можно также оформлять следующие электронные документы:

  1. Справка статотчетности о наличии земель.
  2. Согласование проекта землеустройства.
  3. Регистрация земельного участка.
  4. Разрешение на разработку документации по землеустройству.
  5. Извлечение об ограничении в использовании земель.
  6. Выкопировка кадастровой карты (плана) из Государственного земельного кадастра.
  7. Извлечение о нормативной денежной оценке.
  8. Выписка оценщиков земельных участков.
  9. Выписка о земельном участке.
  10. Данные о лицах, имеющих цифровую подпись, которые просматривали сведения о праве собственности на земельный участок.
  11. Документация по землеустройству, которая включена в Государственный фонд документации.
  12. Сведения о владельце земли.
  13. Земли в пределах территории административно-территориальных единиц.

Земля, кадастр, оформление, образец, АТО, ветеран, ООС, УБД, льготы, военнослужащий, карта Задали вопрос? Ответ читайте в Справочнике призывника, военнослужащего, участника АТО, ООС и УБДЗлободневные проблемы ветеранов и военных обсуждаются в специальной группе в Facebook




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Образец заявления и ходатайства для получения земли участниками АТО / ООС / УБД на украинском языке для скачивания» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 30.07.2019 23:47:26


Оставить комментарий:



Close sidebar