Як побудувати стратегію доходу

Кожній людині тією чи іншою мірою властиве почуття азарту. Особливо воно активізується тоді, коли йдеться про можливість збагачення. Попри ризики, люди готові вкладати певні гроші, якщо є реальна перспектива помножити їх. Через це проєкти, в основі яких покладений принцип Понці (проще кажучи, механізм фінансової піраміди), завжди будуть мати своїх прихильників.

Як побудувати стратегію доходу

Майданчик для заробітку

На фінансовому ринку набуває популярності таке явище, як HYIP. Якщо цю абревіатуру розшифрувати й перекласти з англійської мови на українську, отримаємо визначення – високодохідна інвестиційна програма. Такі проєкти мають адміністратора. Він, власне, організовує майданчик для інвесторів, які вкладають гроші, розраховуючи через певний період не лише їх повернути, але й отримати дивіденди. Попри думки скептиків, така можливість є.

Хайп-проєкт в Україні буде успішним, якщо, впроваджуючи його, врахувати певні нюанси. Ідеальна схема функціонування виглядає наступним чином:

  1. Формування загальної каси коштом вкладів інвесторів. Саме з неї вони отримують винагороду.
  2. Залучення нових інвесторів. Для цього впроваджується рекламна кампанія, а також реферальна програма. Остання полягає в тому, що чинні інвестори, маючи в розпорядженні спеціальне посилання, розповсюджують його серед користувачів інтернету. Це не для кожного проєкта є обов’язковою умовою, але якщо вдається залучити нового учасника програми, той, хто його запросив, здобуває певні вигоди.
  3. Отримання адміном прибутку за транзакції. Тобто з кожного платежа відповідний процент прямує до власника майданчика, й саме ці гроші він має використовувати на свій розсуд.

Щоб інвестори вкладали власні кошти, потрібна легенда. Вона може описувати той чи інший вигідний проєкт, для реалізації якого збираються гроші. Прикладами основи для легенди є видобуток криптовалют, розробка ПО із залученням штучного інтелекту, впровадження нових корисних харчових продуктів тощо.

У цьому контексті варто знати, що легенда розрахована лише для новачків. Професійних інвесторів, чиїм коштом, власне, і формується каса, здебільшого цікавить платіжна спроможність HYIP. З іншого боку, складаючи легенду, треба робити її правдоподібною, адже від цього залежить інвестиційна привабливість проєкта.

Ключові фінансові питання

Якщо з легендою визначилися, треба приділити увагу грошовій стратегії. Від неї залежить, який термін мине, перш ніж інвестор поверне вкладене і почне отримувати чистий прибуток. Виходячи з цього, хайп-проєкти бувають:

  • високодохідні;
  • низькодохідні;
  • середньодохідні.

Варто також розрахувати розмір мінометного депозиту. Не треба робити суму наднизькою, щоб не приваблювати багато баласту. З іншого боку, депозит має бути доступним кожному.

Докладний аналіз фінансової стратегії

Високодохідні хайпи зазвичай є короткостроковим. Прибуток від внесених коштів за певний період складає 60–100 %, а деякі адміни наважуються виплачувати понад 150 %. Але такий підхід є надризикованим, особливо для новачків.

Адміністратори високодохідних проєктів роблять головну ставку на те, що перспектива в короткі терміни отримати прибуток приваблює велику грошову масу. Але подібний механізм швидко відпрацьовує свій ресурс. Великі за обсягом виплати призводять до інтенсивного спустошення каси, і це не дає змоги виконувати зобов’язання перед інвесторами, тому проєкт переходить до категорії SCAM (що означає втрату платіжної спроможності).

На відміну від високодохідних, низькодохідні хайпи можуть працювати роками. У них невисокий прибуток, орієнтовно у межах 15 %, а загалом цей показник є значно меншим. Вони приваблюють інвесторів своєю надійністю і мінімальним ризиком, адже, попри невеликі виплати, гроші майже завжди повертаються. Щоб довгостроковий проєкт працював, треба налагодити програму маркетингу, до якої входить не лише реклама, але й заохочення чинних інвесторів до реінвестування. Щоб робити це, треба мати певні знання і досвід.

Середньострокові хайпи є найпопулярнішими через те, що вони надають інвесторам перспективи отримання пристойного прибутку. Його розміри коливаються від 15 % до 50 %. Такі проєкти можуть існувати впродовж кількох місяців, адже відносно помірні виплати не призводять до швидкого спустошення каси.

Джерело: сайт chyip.com




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Як побудувати стратегію доходу» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 16.01.2023 00:10:51


Оставить комментарий:



Close sidebar