Образец совместного завещания супругов на украинском языке / Зразок спільного заповіту подружжя

* Продовження статті Приклад оформлення спільного заповіту подружжя (один на одного)

Нагадаємо, що Цивільний кодекс України (ст. 1 243) дає право чоловікові і дружині скласти спільний заповіт щодо майна, яке належить їм на праві спільної сумісної власності.

* Заповнений зразок (шаблон) загального розпорядження чоловіка і дружини про спадщину “один на одного” російською мовою.

Спільний заповіт

місто Харків, дві тисячі вісімнадцятого року, серпня місяця двадцять третього числа.

Подружжя, Новіков Андрій Володимирович, народився 27 січня 1972 року в селі Коломия, Старобільського району, Луганської області, який проживає в місті Харків, вул. Набережна будинок 7, кв. 15, і Новикова (дівоче прізвище Фірсюк) Валентина Костянтинівна, народилася 15 липня 1975 року в місті Київ, що проживає в місті Харків, вул. Набережна будинок 7, кв. 15 в присутності державного нотаріуса Лігус Андрія Володимировича Харківської державної нотаріальної контори зробили наступне спільне розпорядження в разі їх смерті:

  1. Квартира розташована за адресою місто Харків, вул. Набережна будинок 7, кв. 15, яка знаходиться у спільній власності у подружжя Новикова А. В. та Новікової В. К., в разі смерті одного з подружжя заповідається тому, хто залишився живий.
  2. Після смерті другого члена подружжя, квартира яка знаходиться за адресою місто Харків, вул. Набережна будинок 7, кв. 15, заповідається в рівних частках сину Новикова А. В. – Новікову Дмитру Андрійовичу, який народився 25 грудня 2000 року і дочки Новікової В. К. – Фірсюк Олені Юріївні, яка народилася 15 березня 2005 року.

Образец, завещание, супруги, наследство, нотариус, наследник, Зразок, заповіт, подружжя, спадщину, нотаріус, спадкоємець Зміст статей 1234, 1241, 1243, 1254 Цивільного кодексу України Новікову А. В. та Новікової В. К. пояснено мною, нотаріусом Лігус А. В.

Заповіт прочитано вголос особисто Новіковим А. В. та Новіковой В. К. та власноруч ними підписано в присутності нотаріуса Лігус А. В. в приміщенні Харківської державної нотаріальної контори (м. Харків, вул. Центральна, будинок 4) о 15 годині 30 хвилин.

Спільний заповіт на прохання заповідача Новикова А. В. та Новікової В. К. виготовлено нотаріусом за допомогою загальноприйнятих технічних методів.

Спільний заповіт оформлено і підписано в трьох примірниках, один з яких залишається в справах державної нотаріальної контори, а другий і третій видається заповідачам.

Підпис Новіков Андрій Володимирович

Підпис Новікова Валентина Костянтинівна

Дві тисячі вісімнадцятого року, серпня місяця, двадцять третього числа спільний заповіт подружжя посвідчено мною, Лігус А. В., державним нотаріусом Харківської державної нотаріальної контори.

Заповіт записано мною, нотаріусом Лігус А. В., зі слів подружжя і заповідачів Новикова А. В. та Новікової В. К..

Особистість заповідачів встановлено, дієздатність перевірена.

Зареєстровано в реєстрі за № 1234

Державний нотаріус Лігус А. В. (підпис і печатка)

*Дополнительная информация по теме Как оформить совместное завещание супругов в Украине? (пример из практики)

Полезные статьи для завещателей и наследников:




Рейтинг популярных товаров наших читателей

Загрузка...

Новость (статью) «Образец совместного завещания супругов на украинском языке / Зразок спільного заповіту подружжя» подготовили журналисты издания Бизнес портал fdlx.com

Дата публикации: , последнее обновление страницы: 24.08.2018 22:37:01


Оставить комментарий:



Close sidebar